Kojenie

Príspevok v téme: Kojenie
Lijanaj

Dobry den vsetkym.Ja by som sa chcela spytat na kojenie.Pretoze mam 3 mesacneho chlapceka a mam pocit ze uz mu nestaci moje mlieko.Doteraz krasne priberal a po kojeni bol spokojny a dokazal prespat celu noc.Teraz sa mi v noci budi,po kojeni byva mrzuty a pyta si zastejsie jest.Moja mama mi radi aby som ho teda prikladala castejsie na prsnik.Ale ja si myslim ze by som mala zacat prikrmovat umelym mliekom.Poradte mi co je dobre na tvorbu mlieka.A este som sa chcela spytat na jednu vec.Hovori sa zeny co koja nemaju menzes.Ale ja ho mam.A vraj to mlieko potom neni take kvalitne.

alenka_radska

Vyskušaj Sunar Premium, mal by mať najlepšie zloženie, ako materské mlieko. Ja som s inym neexperimentovala a toto nám sadlo hneď.

ivanuska265

Nemusíš si vôbec z toho robiť hlavu :) ja som to tiež tak mala že som prikrmovala a mám zdravé 5 ročné dievčatko:-)

Alexa12

Baby tiez mam tento problem, dieta sa mi stale budi v noci a chce jest no moje mlieko asi uz nestaci alebo neviem... Mozete mi poradit ktore mlieko ako umele by bolo naj? Dakujem

mya24

Ahojte baby! Ja mam 3-mesacneho synceka vlastne 3 mesiace bude mat az o tyzden a uz ma 7,5 kg, papa vela asi 2dcl kazde 3 hod. a moje mlieko mu nestaci aj tak som vzdy mala malo, max. 60ml z kazdeho prsa a teraz uz nemam ani to lebo ho kojim malo vacsinou len v noci aby zaspal tak sa mi straca a nepomaha ani pit vodu ani prikladat ho viac lebo ked mu netecie poriadne tak je nervozny a aj ja:-( velmi ma to mrzi rada ho kojim a aj on rad pije z prsa co mam robit? A k tej menstruacii od 6 nedelia som po tyzdni mala 2 dnove spinenie a odvtedy nic.. je to ok? este neberiem antiku koli kojeniu ale nemyslim si ze by som mohla byt tehotna zas- ved davame pozor..

diian

Nie nadarmo nam dojciacim matkam lekari kazu denne vypit minimalne 3 litre cistej vody. Potom dietati bude stacit len materske mlieko..

ejuja

Viem, neviem. Poznam pripad kedy mamicka na radu lekarky len kojila a nedavala ani vodu ani caj a dieta zostalo "mľandrave". Potom s dietatom museli lietat po vsetkym lekaroch pocnuc neurologom. zistili ze nemalo vodu - takze je dost otazne ci staci to materske mlieko alebo nie. Kazda mamicka ma ine zlozenie mliecka ale voda by nemala chybat v tychto horucavach. Ja som len hovorila svoj nazor. Nekazem nikomu aby sa tymto riadil!

diian

Ejuja je dost cudne ze nevies fakt, ze v prsnych zlazach sa tvori predne mlieko(vodnate) ktore dieta hydratuje a zadne mlieko (nutricne,kaloricke) ktore vyzivuje...