"Pokakala" som sa pri sexe

AdusskaAndY

Ahoj milovali sme sa s priateľom mali sme všetky možné spôsoby sexu použili sme aj vybrator a nejaké tie omamne látky(pervitín) dokonca sme si to aplikovali do konecnika rozpustené vo vode striekačkou bez ihly samozrejme a po nejakom čase mi vybehla stolica bez toho aby som to cítila že niečo zo mňa vyšlo von. Partner hovorí ze si s toho nemám nič robiť že ide o hovno ?? ale ja cítim hrozne ešte horšie než hrozne. Samozrejme som sa mu niekoľko krát ospravedlnila ale aj mam s toho traum. A bojím sa co bude dalsom sexe ci ma ešte vôbec bude chcieť.

jikilo

booože ja odpadnem, že sa posrala pri sexe :))) ..v živote by sa mi pri tej babe už nepostavil...a ešte sa nájde niekto kto to obhajuje :)))

jani54

fiha..a to nebol ani analny sex ale len normalny, co potom..?:-O no kazdopadne sa nad to treba povzniest a ist dalej..

Mrska Silvuska

po precitani prispevku od AdamaKrta o 14,23 hod mi tecu slzy od smiechu, a kliniec na to od M25...
DAKUJEM za krasne rano)))) velmi velmi davno som sa tak schuti nenasmiala (aj ked teda samozrejme dana tema nie je na smiech, ale ten prispevok:-))))))

M 25

zaujímavé, ako dokážeš k posraniu sa pri sexe prirovnať tolko rôznych vecí :D :D a v takom dlhom príspevku :D :D

AdamKrt

Nikto nehovori, ze je pekne sa posrat. Len z toho nerobit taku tragediu.

Ked je niekto dokonale uvoleny, nepotentuje sa z toho. Moze sa to vsak stat pri sexe, ked sa tlaci niekde na bruchu a creva pracuju a clovek je uvolneny, plus zaziva take stavy orgazmu, ze ho opusta motorika tela. Nie nadarmo sa intenzivnemu orgazmu u zien hovori aj mala smrt. Zena moze aj stratit vedomie na chvilu, ked je to moc intenzivne. No a predsa v takej chvili sa uz clovek nedokaze plne ovladat, takze sa nehodicka moze stat.

Ale ked sa clovek nauci na pravidelnu stolicu a dobre vyprazdnenie, tak je jasne, ze aj v takomto stave mu nema co vypadnut.

Svet sa z toho nezruti a normalny clovek preto nebude buzerovat a deptat partnerku, pre takuto somarinu.

Podla mna je lepsie, ked sa vie partnerka dobre uvolnit a stala by sa aj pripadna nehodicka, ako ked je stale napata a nevie si to vychutnat.

Ked clovek miluje toho druheho, tak je to podobne, ako matka s dietatom. Zato, ze male urobilo kako, ho neprestane milovat... K partnerskemu zivotu patria aj ine bezne prejavy zivota toho druheho /clovek chodi na velku, ci malu potrebu, kasle, kycha, fuka sople do vreckovky, vypusta plyny horom aj dolom, poti sa, atd atd/. Kazdemu sa v zivote moze stat, ze mu nieco ujde.

Toto je este nic. Si predstav, ze clovek by mal neajku behacku a nedobehne na zachod. Alebo dobehne na zachod a nebude mu to stacit. Kamarat mi raz hovoril, ako isiel po jednom kamaratovi na zachod, co mal behacku, tak si k nim musel na navsteve odbehnut na WC. Ten mal taky tlak, alebo zacal tlacit este skor nez dosadol, ze okolite 4 steny bolo treba umyvat, vratane dveri. To muselo byt nechutne a nie mala nehoda :D