zaujimalo by ma ako je to splatenim ked ide von baba s chalanom.. Moj velmi dobry priatel nikdy nechce aby som si ja platila napr dzus alebo nieco aj ked idemem napr 3 krat za vecer niekam do baru.. Kino som si raz platila ja potom trval na tom ze to zaplati on.. Je mi to na jednej strane blbe, aj sme sa o tom rozpravali a pozna moj nazor.. Ale povedal , ze ja kedze som studentka a nezarabam nic zatial, ze si mam peniaze setrit.. ze jemu to problem nerobi kezde zaraba naozaj DOST.. ale mne je to aj tak take blbe.. aj ked v podstate ma pravdu .. Ale.. co myslite??? Viem ze on by si odo mna nic zaplatit nenechal.. mozno v pripade ze by soom aj ja zarabala.. ale to bude asi tak za 5 rokov kym skoncim skolu..
VAS NAZOR !!!!!!
Aha hmm...tak to je ina:D...hmm...taze ked sa vidite po takej dlhej dobe tak to chce nejaky iny druh oslavi ale v zasade...jak si vravela ten park...piknik, opekacka, turistika, pre mna vybehnite sa kupat nahy do priehrady:D...to mas setko veci s ktorimi mozes prist sama bez toho aby si platila a samotny napad sa ceni:)...ked sa mate radi tak je jedno kde ste spolu:)
Mne prave imponuje, ked si zena za seba zaplati, ci ma pozve niekde, pretoze ona chce. Kludne platim, nemam problem, ale ak platim stale, potom mam pocit, ci nejde len o zneuzivanie.
Na oplatku nemam problem napiect pre priatelku aj pravidelne chutny domaci chlebik, urobit dobre ranajky, uvarit, ci upiect obed, veceru a este vselico ine :)
Este pridam jeden napad-skus mu spravit prekvapko-piknik:) nieco sama priprav a myslim, ze sa mu to bude velmi pacit:)
Shrek noo kedze mam nieco po 18tke tak kulinarske extra schopnosti zatial nehrozia :)) a on nebyva tam kde je ale doost daleko cize k nemu ist to nie, a k nam este tiez nie.. aspon zatial. Takze musime nieco vymysliet.. :) ale naozaj mi vo vztahu o peniaze nejde.. to niee.....
Taze pridam muzske hladisko:D...teda ja by som tiez nikdy nedovolil babe platit by mi to prislo trapne...hej su take co to vyuzivaju ale ty mi taky tip nepripadas...podla mna ked ide napr o vecer...ak vies varit tak mu nieco uvar a sadnite k tomu niekde doma a je...mne osobne by to imponovalo:)
tak to treba riadne oslavit, tak sa neosivaj ked bude chciet niekam ist, zijete len raz :))
No jasnee to bola akcia :)) ma nohy boleli ako kona :) ale teraz sa uvidime po skoro 4 mesiacoch... tak som zvedava... ale sa uz aj tesim :)
jasne, ukaz mu ze dobra akcia sa da spravit aj za malo penazi :))
NOo ved jasne boli sme uz aj na ture :)) a to bolo zadara :)) Fuj ale bola to dobraa makacka :) ale najblizzsie ho beriem do parku :)) Tam si hacame na lavicku a bude to ok :))
jasne, je to take trapne :) ale ignoruj to , ber to tak ze inak to proste nejde, ked chce byt s tebou tam. ved mozete ist aj inde , zadara sa prejst :)) po prirode a tak. pozriet pamiatky napriklad. na jazero ist.