Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

VAS NAZOR !!!!!!

Príspevok v téme: VAS NAZOR !!!!!!
karila

zaujimalo by ma ako je to splatenim ked ide von baba s chalanom.. Moj velmi dobry priatel nikdy nechce aby som si ja platila napr dzus alebo nieco aj ked idemem napr 3 krat za vecer niekam do baru.. Kino som si raz platila ja potom trval na tom ze to zaplati on.. Je mi to na jednej strane blbe, aj sme sa o tom rozpravali a pozna moj nazor.. Ale povedal , ze ja kedze som studentka a nezarabam nic zatial, ze si mam peniaze setrit.. ze jemu to problem nerobi kezde zaraba naozaj DOST.. ale mne je to aj tak take blbe.. aj ked v podstate ma pravdu .. Ale.. co myslite??? Viem ze on by si odo mna nic zaplatit nenechal.. mozno v pripade ze by soom aj ja zarabala.. ale to bude asi tak za 5 rokov kym skoncim skolu..

AdamKrt

Ved podakovat sa da roznym sposobom. Alebo povedat na rovinu, vies co, zle sa citim, teraz chcem pozvat ja Teba. Nie preto, ze Ty mas peniaze to je lepsie, keby si platil, ale preto, ze aj ja chcem mat lepsi pocit a ten nebudem mat, ked za mna budes uplne vsetko platit. Tak ma prosim nechaj pozvat Ta...

Predsa nechce, aby si mala pocit, ze si Ta vydrziava, alebo musi platit za Tvoju spolocnost. Ved vies, za aku damsku spolocnost muz musi platit a predsa on asi nechce, aby si sa tak citila...

Shrek250

Vsak sa prave ona chce vediet ake ma moznosti...teraz si jej na to mimochodom celkom dobre odpovedal:D...ale zase kazdy nemusi vediet varit abo strikovat...toto chce jednoduche riesenia aby mohli byt spolu a aby on nemusel platit.

AdamKrt

Dievca a to mas taky problem, urobit prenho nieco u seba doma ? Napr. napiect mu kolace, tortu, zakusky atd. Alebo upiect mu domaci chlebik. Namalovat prenho nieco, ci mu nieco usit, ustrikovat atd... Moznosti je predsa viac.

karila

Adam krt... ale co nechapes ze obcas a aj teraz v mojej situacii sa to proste neda??? !!! Ja viem ze ma byt rovnopravnost.. ale ina je teoria a ina prax.. niekedy.. Keby sa to da tak sa tu tym teraz nezaoberam a neriesim to tu

AdamKrt

Vsak dnes je emancipacia, rovnopravnost. Prave preto, by mal platit rovnaky meter ako na jedneho, tak na druheho. S platenim tiez...

karila

ADAnmkrt... mozem ti s istotou potvrdit ze z mojej strany urcite nejde o dake vyuzivanie alebo tak.. inak by som sem nepisala.. ale dik aj za tvoj nazor..:)