Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sex bez lásky

AdamKrt

škaredá:

clovek neni skaredy len svojm vyzorom, ale ovela horsie je, ak je skaredy svojou dusou... Co si myslis, kto bude chciet niekoho na vazny vztah, kto si sexuje jak krdel mysi... ?

škaredá

ja zase nemám šancu nájsť si chlapa na normálny vzťah, nikto ma nechce, a preto chlap na jednu noc je pre mňa nutnosť...inak by som si nikdy v živote nezasexovala

lolle

ale tak hádam keď budem mať s niekým sex \\\"na jednu noc\\\" tak ochrana to istí, čo tu splietate s dieťaťom preboha :-D

kajka01

ejbistu
len preto ze ked prechadzam forum narazim asi sto krat na rovnake temy...
nesuvisi to s temou ale napisala som, a co...

milovna

sex na jednu noc?no dokazala aaj som mala,ale zvlastnych skusenosti mi stali s prepacenim zahovno.s kazdym co ides prvykrat spat a aj posledny stoji za hovno a to preto,ze tam vznika trema,,,,,,atd.ako sa hovori sex bez lasky nieje krasny,ale samo ze ked natrafis na skuseneho,tak potom to beriem spet:-)

fgf

tu neide o to, ja som len odporcom nezavazneho sexu a ci uz to robi chlap ci zena, nestoja mi za to, aby som sa s nimi bavil

rubbi

To ste cely vy - chlapi... vy si mozete uzivat kolko vam srdce pyta, ale pokial si zena raz uzije nezavazny sex, tak ju odsudzujete. To je od vas mile. Trtkate jedna radost, ale ozenit sa chcete s pannou... To je krasa!