Dokázali by ste ho mať? Alebo nebodaj aj sex na jednu noc? Ide Vám v sexe len o urobenie sa, alebo o telesnú a duševnú blízkosť? Ďakujem :) A ospravedlnujem sa za duplicidné založenie témy:)
Sex bez lásky
Preco nie? Niekedy mam chut... iba tak. S niekym, koho nepoznam sa mozno viac uvolnim... Premilovat celu noc a potom good bye... A pokial viete, ako sa chranit... Samozrejme by som nesla s nejakym chalanom z ulice... Spoznali sme sa jednu noc... milovali sme sa. Uz som ho nikdy viac nevidela. Septal mi do ucha romanticke verse, hladil ma po tvari, pocuval ma... Viac sme sa nevideli, avsak nikdy na tu noc nezabudnem.
no ja som tiez za to ze sex na jednu noc ee....jediny raz v zivote sa mi to stalo ale s chalanom ktoreho som poznala roky ale ore mna on znamenal viac ako ja prenho ...a neodporucam uz by som to nikdy viac nespravila...chalan sa po tom ani neozval a ja som si pripadala hrozne obzvlast ked ja som bola donho zamilovana a po pol roku sa ozval ako naj kamos akoby sa nic nedialo fuj...teraz mi je uz aj z toho chalana zle lebo sa ukazala jeho prava tvar..a to som ho roky milovala...
Presne tak, treba sa milovat, nie sexovat. Naco je dobre sa iba urobit - ved su s tym komplikacie. Kto je ten druhy, je zdravy, co ked bude dieta atd, atd.
Pri milovani Ti zalezi na tom druhom, pri sexe nie... Takze nie, nechcel by som sex bez lasky.
nie nedokazala..neviem si predstavit sex na jednu noc..poznala som jednu taku a je HIV-pozitívna...