BMI

mina789

BMI je niekedy troska divne:D... zavisi aj od toho, ako mas vahu rozlozenu ...kasli na BMI, ked sa citis ok, tak je to ok :)

Nela111

Ani ja neuznavam BMI, pretoze podla mojej vysky by som bola v kategorii NORMAL, ak by som mala od 54 do 74 kg. A to je teda riadny rozdiel, 20 kil!!

karioll

relevantne detske bmi neexistuje a ziadny lekar,seriozny lekar,sa tym nezaobera,kym je clovek vo vyvine a nema ochorenia v zmysle bulimie,poruchy stitnej zlazy a podobne
napriklad tak popularne meranie percenta tuku,vody a svalov sa robi az po 20 roku zivota

Petuska B

BMI je taká somarina ako ideálne miery 90:60:90 a hlúpe baby sa snažia do toho napratať a majú z toho depku. Teď keď mám väčšie prsia ako 90 tak si mám dať z nich odrezať aby som sa spratala do ideálu. Prestaňte sa už konečne porovnávať, dôležité je, kedy sa vy cítite dobre- teda ak nemáte ppp a chorý pohľad na seba.

monica gazpio

Mám 23 rokov, meriam 173 cm, vážim 60 kg, podľa BMI som v norme. Moje BMI - 20, ale doktorka mi povedala, hneď keď ma na prehliadke odvážila, že vážim riadne málo. Podľa mňa ale pravdu nemá, pretože som v norme. Tak neviem, čo tým chcela povedať. Keď som vážila pri mojej výške 76 kg, tak podľa BMI mi vyšlo ževraj mierna nadváha, ale som vyzerala veľmi tučne. Čiže BMI je riadna somarina. Teraz sa cítim ďaleko lepšie. Čiže, milá greta, určite sa neriaď BMI, lebo nič nehovorí o tom, ako sa cítiš. Neriaď sa podľa iných, ale podľa seba a ak sa tučná necítiš, tak určite nechudni, lebo nechceš si predsa pokašľať metabolizmus, ako mnoho žien. Diéty určite nie, zákonite si spomalíš metabolizmus a budeš priberať aj z jedného šalátového lístka. Podľa mňa, by si mala troška spevniť tie partie, lebo, ak máš svaly namiesto tuku, tak vyzerajú štíhlejšie a mať trocha svalov má veľa výhod.