Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

BMI

Faith89

mno ja mam 20 rokov 168 cm 50 kg BMI 17,7 zevraj podvaha ..ale mne sa nezda ,ze by som bola podvyzivena :Dtakze podla mna je BMI riadna somarina

Faith89

mno ja mam 20 rokov 168 cm 50 kg BMI 17,7 zevraj podvaha ..ale mne sa nezda ,ze by som bola podvyzivena :Dtakze podla mna je BMI riadna somarina

karinQa

Ja mám 13 rokov, 162cm a 49kg.

Vyšla mi podváha,ale tiež mi dosť ludí vraví, že mám trocha schudnut a aj ja si to myslím lebo mám ako aj ty vravíš trosku vasci zadok a stehna

fialocka

bmi je podla mna hlupost. Je to pomer vysky k vahe, ktory nic nehovori o napr. telesnych proporciach. Neriad sa podla neho. A uz vobec nie ak mas 14 rokov a tvoje telo sa vyvija :)Ak zacnes chudnut sposobis si problemy, ktore vyjdu na povrch neskor.

zuzic

maruska123: ako si to myslela ze ked sa venujem dlhodobo jednemu sportu tak budem mat este vacsie stehna a zadok ako mam? sak to bude pohroma:)

asdfgh

no greta, to už keď máš teraz väčší zadok tak v 20 bude riadne nechutný. Máš podváhu 8kg takže tučná nie si, ale panvovú kosť musíš mať odpudivú, a to je všetko s tým nič nenarobíš.

ellie

za prve - bmi je velmi neobjektivne, za druhe - urcite nechudni, si mlada a vyvijas sa.. a podla cm a kg tucna ani nemozes byt.. skor zacni viac sportovat, ale urcite neuberaj na pestrej strave..

maruska123

:)))...dufam ze ludia co ti to hovoria len zartuju. Nemyslim si ze mozes byt tucna. Nevenujes sa nejakym sportom dlhodobo? Ak mas vacsie stehna a zadok moze to byt aj tym.