BMI

Faith89

mno ja mam 20 rokov 168 cm 50 kg BMI 17,7 zevraj podvaha ..ale mne sa nezda ,ze by som bola podvyzivena :Dtakze podla mna je BMI riadna somarina

Faith89

mno ja mam 20 rokov 168 cm 50 kg BMI 17,7 zevraj podvaha ..ale mne sa nezda ,ze by som bola podvyzivena :Dtakze podla mna je BMI riadna somarina

karinQa

Ja mám 13 rokov, 162cm a 49kg.

Vyšla mi podváha,ale tiež mi dosť ludí vraví, že mám trocha schudnut a aj ja si to myslím lebo mám ako aj ty vravíš trosku vasci zadok a stehna

fialocka

bmi je podla mna hlupost. Je to pomer vysky k vahe, ktory nic nehovori o napr. telesnych proporciach. Neriad sa podla neho. A uz vobec nie ak mas 14 rokov a tvoje telo sa vyvija :)Ak zacnes chudnut sposobis si problemy, ktore vyjdu na povrch neskor.

zuzic

maruska123: ako si to myslela ze ked sa venujem dlhodobo jednemu sportu tak budem mat este vacsie stehna a zadok ako mam? sak to bude pohroma:)

asdfgh

no greta, to už keď máš teraz väčší zadok tak v 20 bude riadne nechutný. Máš podváhu 8kg takže tučná nie si, ale panvovú kosť musíš mať odpudivú, a to je všetko s tým nič nenarobíš.

ellie

za prve - bmi je velmi neobjektivne, za druhe - urcite nechudni, si mlada a vyvijas sa.. a podla cm a kg tucna ani nemozes byt.. skor zacni viac sportovat, ale urcite neuberaj na pestrej strave..

maruska123

:)))...dufam ze ludia co ti to hovoria len zartuju. Nemyslim si ze mozes byt tucna. Nevenujes sa nejakym sportom dlhodobo? Ak mas vacsie stehna a zadok moze to byt aj tym.