Mám 14 rokov, 162 cm a 47 kg.
Počítala som si detské BMI a vyšlo mi 17,91. Je to dobré?
V tabuľke bolo že je to podváha ale dosť ľudí mi vraví že by som mohla troška schudnúť. Na druhej strane sa necítim byť tučná. Mám len troška väčšie stehná a zadok.
BMI
Ja mám 13 rokov, 162cm a 49kg.
Vyšla mi podváha,ale tiež mi dosť ludí vraví, že mám trocha schudnut a aj ja si to myslím lebo mám ako aj ty vravíš trosku vasci zadok a stehna
bmi je podla mna hlupost. Je to pomer vysky k vahe, ktory nic nehovori o napr. telesnych proporciach. Neriad sa podla neho. A uz vobec nie ak mas 14 rokov a tvoje telo sa vyvija :)Ak zacnes chudnut sposobis si problemy, ktore vyjdu na povrch neskor.
maruska123: ako si to myslela ze ked sa venujem dlhodobo jednemu sportu tak budem mat este vacsie stehna a zadok ako mam? sak to bude pohroma:)
no greta, to už keď máš teraz väčší zadok tak v 20 bude riadne nechutný. Máš podváhu 8kg takže tučná nie si, ale panvovú kosť musíš mať odpudivú, a to je všetko s tým nič nenarobíš.
za prve - bmi je velmi neobjektivne, za druhe - urcite nechudni, si mlada a vyvijas sa.. a podla cm a kg tucna ani nemozes byt.. skor zacni viac sportovat, ale urcite neuberaj na pestrej strave..
:)))...dufam ze ludia co ti to hovoria len zartuju. Nemyslim si ze mozes byt tucna. Nevenujes sa nejakym sportom dlhodobo? Ak mas vacsie stehna a zadok moze to byt aj tym.
schudnut????? ved si chuda, neblazni so ziadnym chudnutim:)