Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo pijete?

Príspevok v téme: Čo pijete?
fliacik2

Ahojte...chcem sa spytat, co zvyknete vy piť v takýchto letných horúčavách...ja to mam velmi tazke nechutí mi čistá voda ani čaje...tak väcsinou ochutenu minerálku...no tá nieje velmi zdrava...alebo domaci bazovy sirup...ale ten asi tiež neprispieva k zdraviu, ked obsahuje tolko cukru...tak sa chcem spytat, co ine by som mohla piť?

vielgerühmtes Ö.

Podľa toho, kde som. V susednej krajine kúpim 1,5 l nesýtenú vodu za 25 centov, ale aj za 20 sa dá. Tú pijem na striedačku s vodou z vodovodu. Na Slovensku som raz kupovala takú, skoro som srdcový infarkt dostala pri pokladni, ja smädná na prechádzke, že idem si kúpiť vodu, sotva som v regáli medzi toľkými sýtenými našla jedinú jednu nesýtenú, okrem nej som nekupovala nič iné a 66 centov? Kurník šopa, za toto mám v Rakúsku vody tri!!! Infakrt som nedostala, šok prežila a hovorím - niet nad slovenskú vodičku z vodovodu!!! Nech si tie svine lakomé slovenské nenažrané tú svoju vodu nechajú, keď tomu nevedia dať normálnu cenu, sa čudujem, že to vôbec ešte niekto kupuje! Vielgerühmtes Österreich!!!

Kýčera

-Peeringvoip, šungit toto nerobí! A vo vode musí byť až tri dni, až potom sa voda môže piť! Aj mňa by zaujímalo, čo za čudo Ty nazývaš šungitom?! Nepoužíval si Ty náhodou kamene namiesto pyramídy?
- Vodu, vodu, vodu zo studničky, Brity, šungitová, zmagnetizovanú,...Čaj, kávu, Courvoisier, Malagu, Portské, Tokaji Aszú, stačí 5-putňové, Ľadové,...Mám pokračovať alebo už niekto konečne aj niečo naleje?

mam56

Ja pijem už len vodu z vodovodu, prípadne d. vínko (ale už len zriedkavo).
Nie je to chvályhodné, pre mňa, ale ja som toho už toľko popil, že ma to prestalo baviť. Možno by to bol jeden z možných spôsobov ako prestať piť a skončiť s alkoholizmom:-)))
No, nič, idem sa poradiť so svojimi č. ovečkami koho budeme voliť, pritom si zahráme a zaspievame Stille Nacht, Heilige Nacht.
Pravdepodobne budeme voliť jednu našu národnú stranu.
Myslím, že to všetko má nejakú tú svoju logiku, hoci ani sám neviem akú:-)
A ešte pošlem synovi pesničky, čo som zložil len pre neho o zvieratkách, lebo ho mám veľmi rád.
Majte sa krásne. Prajem vám pekný deň:-)

Mesačný princ

ak by som mal za domov vysokohorský potok, tak o pití vody ešte popremýšľam ale to, čo tečie z vodovodu voda nie je!