MAL SOM BABU,STRASNE SOM JU LUBIL A AJ LUBIM,NO JEDNEHO DNA SA MI SNIVAL SEN V KTOROM BOLA INA,NEZE SOM SA ZALUBIL DO NEJ ALE ZACAL SOM NANU MYSLIET.MYSLEL SOM NANU AJ KED SOM BOL S MOJOU PRAVOU.CHCEM SI VYMAZAT Z HLAVY TU DRUHU A VRATIT SA K MOJEJ POVODNEJ BABE.AKO TO MAM UROBIT,LUDIA POMOZTE,JE MI FAKT NANIC
!!!!!CHCEM SA VRATIT K NEJ,ALE MAM V HLAVE DRUHU!!!!!!!!!!!!
ja neviem co ste si navzajom viviedli,ak. Moznoze nebude Tvoja posledna, no musis si vazit sam seba a potom aj tu vyvolenu.Nezakladaj svoj vztah len na sexe a sympatiach.Krasa je pominutelna. potrebujes tomu cloveku po kazdej stranke verit, neprenasledovat ho. Laska je o dovere.
Vela stastia
hm,vcera som mal dost velku debatu s najblizsimi kamosmi,a uz som v pohode,teda myslim,zase citim, ze ju lubim,ale potrebujem este cas,ako nebudeme spolu s mimkou asi 2 tyzdne a potom sa uvidime,este musim aj zistit,ze ked zas zbadam v skole na chodbe tamtu,ze co to so mnou zrobi,ale teraz som stastny,a najradsej by som sa rozutekal za mimkou,ale chcem si byt uplne isty
tak to je uplne ina vec.Mozno si potrebujes ujasnit vztah s Mimkou, ale kvoli neznamej tvari by som ju len tak nezahodila.Hovori sa tomu platonicka laska.Prepac, ale pochybujem ze xy vie, co prezivas.Je mozno len pekna tvaricka, do nej nevidis, nepoznas.Taky osial Ti nestoji za to.pisala som o panovi xy,ale my sa trochu z minulosti pozname.No popravde neviem aku ma dusu.Citas to? uvedomujem si ze je to hlupost.
Prosim Ta zabudni na xy, ten sen si si zle vysvetlil a kladies na neho velky doraz. Chod si zabehat, predychat, poriadne si zacvic,no nesed pred telkou, nech sa Ti precisti hlava.
Neries zenu zo sna, ale zo skutocnosti.Tá Ta potrebuje.