zdrawim chcela by som s aopýtať že do koľkých rokov človek ešte rastie....lebo mam 15 rokov a 171 cm..a si myslim že by už stačilo.:D:..dakujem za odpovede..
výška.....
noo podľa mňa tiež už nevyrastieš...si myslim...
juuj to takže fakt dufam že užh nie.:)...
ja som tiež prestala rásť hneď ako som dostala menzes,ale bohužiaľ som mala len 11 rokov a zostala som na výške 159cm
Už je isté, že nenarasiteš ani o centimeter.
karolinaa8...si my az zdwihla naladu..:D:d.taa dufam že to bude tak ako howoríš..dakujem.:D
podla mna uz vela nenarasties...mozno par cm..ja mam 18 rokov, a za posledne 4 roky som narastla maximalne 3 cm...a citala som na nete, že dievčatá rastú asi rok po prvej menstruacii, potom uz nie...ale neplati to u kazdeho.. :-)
a ešte som zabudla dodat že za 2roky som vyrástla približne len 2cm....tak čo si myslíte?.....
smaragd..noo neviem..lebo wšetci mi howoria že už rásť nebudem....lebo noha mi nerastie už od 7.ročnika...no neviem že či to ma s tym niečo spoločne ale tak mi howoria..
cca do 18 - 20 rokov, od osemnastky uz len velmi malo. no, zmier sa s tym, ze budes mat okolo 180 cm. hmmmm, kolke by to brali, mat modelkovsku vysku aj bez opatkov :-)