zdrawim chcela by som s aopýtať že do koľkých rokov človek ešte rastie....lebo mam 15 rokov a 171 cm..a si myslim že by už stačilo.:D:..dakujem za odpovede..
výška.....
tak hej vtom mas pravdu:),ale ked lubis chlapa co ma 1.50 a ty mas 1.80 tak ho predsa neopustis zato ze si bradu opieras o jeho hlavu nie ? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ved aj ja chodim s hlavou hore ale mensieho chlapa uz nikdy nechcem..nieje nad ten pocit ked mam pre sebe vyssieho :)
ja viem ked maju stoho mindraky nak si daju rezat z noh ako wawa:(( alebo nak su same predsa ale nic stym nenarobia !!!ked tolko narastli !! no nie ;) treba sa stym len vyrovnat kto s tym ma problem ,ci sa mylim ? bud sa budu trapit alebo chodit "z hlavou hore" ako to robim ja ;);Da je mi fajn :)
blaha vies co si myslim..ze pre niektore baby moze byt problem ak ich chlap je mensi..napriklad pre mna bol..a hovor si aka som povrchna..proste mam rada ked ma chlap chyti okolo pliec,a ja nemusim pre tom sediet a on stat..alebo ked ma objime a nemam bradu polozenu na jeho hlave..to si myslim ze problem pre niektorych naozaj byt moze..
ze vas to trapi vsetky tie krpate chcu byt vysoke ;) lebo za vysokou sa otoci 99 % chlapou za tou krpatou sa otoci 50 % mozno ak ma nieco v sebe ;) kazda ta krpata zavidi lebo chce byt vyssia a ktora tvrdi ze to tak nieje klame !!alebo nosi 15 cm opatky haa inak by tie opatky urcite nenosily keby nechceli byt vyssie !asi tolko !! a to ze ak mate 1.80 a vas chlap ma 1.75 to urcite problem nieje a tak isto si myslim ze vyska urcite nezalezi aj keby ze mal chlap 1.50 a baba 1.90 ked je laska tak je laska no nie?!
wawawa...:D:D:..neviem o tom heh
ludia, aj ja sa chcem zmenšiť. ja mám 15 a asi 178cm :(((( som vyššia než chalani! neviete ako by som sa mohla aspoň o centimeter scvrknúť? :D :(
thaqze dufajme ze už nenarastiem.:)
ahojky ja mam tiež 15 rokov a mám 175 centimetrov a som spokojná so svojou výškou a to som za dva roky podrástla o 9 centimetrov ale človek rastie asi až do 18 ale u kazdeho to je inak , tak som zvedava na aku výšku sa to vyšplhám , ale rozhodne bud rada ze si vysoká :)
no ja mam 178 cm a celkom sa mi ta vyska paci. kedysi sa mi to nelubilo, ale zvykla som si. vzdy som bola vyssia. mam 21 r.