zdrawim chcela by som s aopýtať že do koľkých rokov človek ešte rastie....lebo mam 15 rokov a 171 cm..a si myslim že by už stačilo.:D:..dakujem za odpovede..
výška.....
baby, ono sa vám možno ani tak nohy nezmenšili, ale obuvník v číne zle ušil vaše topánky :)))
171 CM a nemozes nosit stekle? koli čomu? ja mam 174 a nosim pekne vysoke topanky. mam pekne stihle nohy a vo vysokych vyzeraju super. 171 nie je vobec vela podla mna 170-175 je najlepsie
monuška ...noo wed aj mne sa zda že som za zmenšila..:D:...lebo užh mam len 170...a nohu som mala 38 alebo 39 a teraz mi bola dobra 36,5.:D:D...nenormalne.:)
podla mna to sa neda takto povedat, kedy clovek prestane rast..je to individualne u kazdeho cloveka..ale do takych 20-tich rokov je to optimalne.
ak si sa naraz vytiahla, tak podla mna ti to uz zostane..mozno nejakych par milimetrov este vyrasties, mozno..ale ak rasties postupne, tak je vacsia pravdepodobnost ze sa to este potiahne :D
ja by som praveze este velmi chcela rast...hram volejbal a som tam najmensia :(:(:( mam 172 a 16 rokov...co mam robit?
Ahoj, aj ja mám 15..a nie len že som prestala rásť, ja som sa ešte o centimeter zmenšila..a aj veľkosť topánky..nechápem, ale nevadí mi to..=) Pred rokom som mala 171cm a 39.5 botu a teraz..ledva 170cm a 38.5 niekedy 38..=D
ono to asi bude aj dost individualne... ja som prestala rast v 13- uz vtedy som mala 175 cm a chvalabohu uz to dalej neslo :D v tych 13tich som z toho mala aj mindraky a tak, ale teraz som za to len rada :)
mno...u kazdeho je to ine .skratka je to individualne..ale clovek rastie do takych 18-21 rokov...aj ked ja osobne si myslim ze pokial si uz taka vysoka tak uz moc rast nebudes...ale vobec nechapem preco si z toho taka smutna.vies kolko bab by sa s tebou vymenilo?ved aj modeling je az od 170cm...
bodee to by som nchcela omg.noo wed aj mna toto trapi ze nemozem nosit stekle a velmi.:(
no mna len mrzi ze nemozem nosit stekle :) iba take mensie...inak je to pohoda dnes som stretla babu asi o dve hlavy vyssiu...mohla mat tak cez dva metre :(