Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Únava

zizizi

Ja som tiez stale unavena. A to chodim na endokrinologiu a tam mi nic nezistili bola som aj na vysetreni krvi ani tam mi nic nezistili. Kavu nepijem lebo mi to vobec nepomoze iba som vecer unavena a nemozem zaspat fakt neviem ci sa s tym da nieco robit.

skrutka

Dakujem vam dobre vily, ste velmi zlati. ano pockam ete chvilu a ak to bude pretrvavat, tak pojdem k doktorke, kristinka, to ja sa ospravedlnujem, som trochu precitlivena. a dnes som sa prenmohla samu seba, a bol moj prvy den bez kavy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bon

baby ja sa jej necudujem ze je na tom tak, ja som na tom tak pravidelne pocas a hlavne po skuskovom obdobi, prespala by som potom aj tyzden v kuse, niekedy aj tri tyzdne, organizmus je namahany, nema spanok, odpocinok, zo psychickej unavy sa clovek regeneruje dlho, nie len dva tri dni......to ze si da kavu organizmus este viac unavy, lebo potom je umelo dlho hore, a nevladze ani zaspat, telo nema energiu uz ani na to, aby sa uspalo......., podla mna to bude len o tom, ale to by mala skrutka poznat, kazdy pozuname svoje telo..... a to ze si da srpravit krvny obraz, myslite ze to poriesi tym? priatel bol tiez v kuse unaveny, ale to nemal skolu, 8 hodin prace a koniec, nic viac nerobil, spanok aj 12 hodin kolkokrat ze nevladal, spravili mui krvny obraz a nic, lekar ho poslal domov ze mu nic nenasli.....takze bezny krvny obraz nemusi ukazat vsetko, u neho sa to ukazuje az teraz, ked je vysetrovany kvoli inym problemom kompletne....., takze ak to bude pretrvavat dlhodobo, a v krvnom obraze ti nic nenajdu tak si pytaj podrobnejsie vysetrenie krvy........

[zruseny12]

SKRUTKA
nie je to NORMALNE...
UNAVA raz za cas pride,ale rano by sa mal clovek citit dobre vyspaty, odpocinuty po noci,ak samozrejme spi,ako pises 8hod.a ak je zdravy...
je to mozno aj individualne...ale ja ked som bola zdrava,vstavala som bez problemov...nerobilo mi problem vstat a do vecera som mohla vykonavat neviem aku tazku pracu,neunavila som sa...
ale ked som ochorela,rana sa pre mna stali UTRPENIM...
HLADAJ PRICINU,PRECO SI UNAVENA,MOZE TO BYT ZLE TRAVENIE,MALO VIT.A MINER.ALERGIA A VELA INYCH TAZKOSTI...

kristina111

jajka, to naozaj pre to "jedno slovicko"?
ja neviem, ja som si to ani nejako neuvedomila, ale samozrejme, ze som to nemyslela v zlom, ani som to nechcela pisat v zmysle rozkaz alebo nieco podobne.. mne to nepripada ako nieco preco by som sa mala urazit alebo skor preco by som si mala mysliet, ze mi niekto nieco vycita, ze tu otravujem alebo podobne.. toto fakt nie..
tak pre pokoj vsetkych, ospravedlnujem sa za velmi nevhodne slovicko, ktorym je slovo pozri:)

kristina111

skrutka, a preco mi to vsetko pises? ja som nejako zle na teba zareagovala?
ja neviem, vobec si toho nie som vedoma, opakovane citam svoj prispevok, ale aj tak na nom nevidim nic zle.. ja som ti odpisala ako to vnimam ja, co by som ti poradila, o co sa moze jednat..
preco by si mala otravovat? ved toto je forum o zdravi, kde kazdy kto ma nejaky problem ho sem zverejni a ludia, ktori vedia poradit sa k nemu vyjadria a snazia sa pomoct svojimi radami.. to som sa snazila aj ja.. takze vsetko bolo v dobrom, len ako zakladnu radu som ti pisala, aby si zbehla k lekarke, aby sa mohli vylucit nejake konkretne zdravotne problemy..

jajka001

1. ucenie - psychicky stres
2. starsi ludia potrebuju menej spanku
3. sedem a pol hodiny spanku by malo stacit aj ked je to individualne
4. utlm poobede je normalny, kludne si pospi ak mas moznost

bon

skrutka a ucia sa tvoji rodicia?? ty si to ani nemusis uvedomovat, jenoducho pracujes, ak tvoji rodicia pracuju denne 8 hodin fyzicky, a ty sa 8 hodin ucis tak robis dvakrat viac ako oni........