stala sa mi jedna vec....jeden chalan ma zobral do auta a doslova ...po***al ma...ja som to nechcela.... bolo to proti mojej voli...... co mozem urobit? mozem ist s tym na policiu? pomozte mi...citim sa hrozne.....
znasilnenie ci nie?
No, tak s tymto moja mila uz nepohnes:(
Nemas svedkov, slovo proti slovu, ziadne dokazy, kedze si sa osprchovala. Uz len zabudnut, nepisat a nehovorit o tom. Do buducnosti byt viac opatrna!:(
jajka.... uz sa stalo.... to bolo to prve co som urobila ked som prisla domov.... bola som v šoku...chcela som to ako keby zmyt zo seba..a na policiu sa bojim ist..aj hanbim....tazke to je
tak chod na policiu
lepsie by bolo keby si sa nebolo osprchovala a isla hned
ale asi si to uz spravila ze
chod cim skor
jajka.... vcera sa to stalo.... a povedala som to priatelovi!! a kamaratke.....
jajka001....... 20 rokov mam...a mas pravdu ze to bude slovo proti slovu,,kedze svedkovia su neni ziadni....
kedy sa to stalo? povedala si to niekomu?
amika toho chalana poznam dlhsie... a mal ma ist odniest domov..len to zneuzil...a zneuzil aj to ze som mala vypite....a keby som aj kricala tak by to nikto nepocul...je to chyba ze som sadla do auta....ale myslela som si ze mu mozem verit a ze take nieco od neho nemozem cakat...ale tak vidis....no nikdy nezabudnem na tie slova ze stale ma chcel a konecne ma ma..... :(((
co robit? treba k lekarovi, na policiu, tam sa pravda ukaze ci si nevymyslas, a hlavne by som to povedala rodicom, nie verejnemu foru
nabuduce nechod z takymi nadrzanymi pakami do auta, je to jednoduche
mozes s tym ist na policiu ale bude to slovo proti slovu, mala si to hlasit hned,a ist na vysetrenie k doktorovi, kvoli fyzickym dokazom, a tiez vysetrenie u psychologa. to sa ti bude velmi tazko dokazovat, ked si isla do auta dobrovolne - co ine by si tam asi robila, a ked si si to rozmyslela - no predstav si, ako dokazes ze ta znasilnil? on moze povedat, ze si to chcela, a ze ste sa pohadali a takto sa chces pomstit. narobis mu sice problemy, predvolaju ho, rozkrikne sa to, ale aj na teba budu tak pozerat, ze ci neklames, a kolko mas rokov?