znasilnenie ci nie?

fuuu

daj sem zakon podla ktorého su nohavice a tricko exhibicionizmus... o tomto je rec... ci potrebujes by najmudrejsi ... nie vzdy je to na mieste

fuuu

Zakazane? kto to zakazal? Ty defetor? pripustat nazor ze mozno pre niekoho su vzrusujucejsie volne gate viac ako saty ktore vsetko odhaluju? ja poznam chalanov co by so mnou suhlasili

jajka001_

vy ste pekne chori. si predstavte seba na jej mieste. kamos ktoreho poznas uz dlho, sa ti ponukne ze ta odvezie domov a po ceste ta znasilni. jedinu chybu co spravila je ta ista co by urobilo 80% z nas - ze utekala domov sa umyt miesto toho aby isla na policiu.
mna raz prepadol jeden dement, dala som mu nakladacku a poslala som ho prec. myslite ze som isla na policiu to hlasit? tuudle. sa mi tak chcelo si komplikovat zivot. mama by ma von uz asi nepustila. a teraz ma to mrzi lebo neviem, ci si z toho vzal ponaucenie alebo to skusil na niekom, kto sa nevie branit.
neviem ci by som nabrala odvahu ist na policiu - viem ze vela zien to nenahlasili, lebo sa hanbi a citi sa trapne. katuska, bola si tam?

fuuuu

necakala by som ohlasy typu co si mala obleceneee.. a asi si malo kricala.
Co ak sa mu prave tie siroke gate pozdavali viac ako nejake satocky... mozno keby bola vyzivava tak by ho tak nelakala... Navrhujem spravit prieskum komu sa co paci a podla toho volit oblecenie do tej ktorej spolocnosti...Ale cosi ako demokracia mi nasepkava ze mozes ist kam chces robit co chces a ked povies nie tak to znamena nie..aj ked behas naha...

vrtes

Nič v zlom, ale vyzerá to , že si sa v tom aute "urputne" bránila. Buď si bola riadne pod parou, alebo si sa tomu bránila iba slovami?

katuska000

defetor............ tak ta to trapi co som mala oblecene??? tak aby si vedel..mala som siroke nohavice, tričko bez vystrihu a obute som mala botasky...... newem co to riesis........take nieco sa moze stat hocikedy....a nezalezi na tom co ma holka oblecene.......

agaven

no nechapen on ta strcil do auta tak si mala vrieskat hadam by ta ktosi počul ale ak si nasadla stym ved hadam ma odveze atd.. super dufam že ine mlade zeny nesadaju do aut kamosom same ja som vzdy isla s kamoskou dve zeny a ten chalan nas vzdy pekne hodil domov tak nechapem to vobec ale ak si ho poznala tak to by som nahlasila isto ako pisu aj ine na policiu a pekne vsetko povedala ved mas vek nato preco nechodis vsade po nociach s kamoskou nechapem tu dnesnu mlades de maju hlavu ach jaj

ellyy

fuuu no je tazke radit ale jednoznacne si mala ist hned na policiu sice je tazke hodnotit co by som v takej situacii robila ja...asi by som tiez najprv sla domov a snazila sa to zmyt a neviem no bola by som asi v soku a v poriadnom...ak si tam este nebola tak jednoznacne chod na policiu ale pre istotu nechod sama pretoze bude to urcite pre teba velmi tazke o tom hovorit a bolo by dobre keby bol s tebou niekto komu mozes verit priatel alebo mama...je tazke to sudit pretoze pises ze si nekricala aspon si sa nejak branila?? pretoze ak nie ak si nic nerobila tak na policii asi velmi neuspejes...neviem...a s tym oblecenim no boooze sak ked je teplo tak sa nebude parit v nohaviciach...a este by som radila vyhladat nejake odbornika psychologa pretoze taketo situacie zanechavaju stopy na psychike