Prosim poradte kto vie uz sme bezradny obecny urad na nas kasle ,hygiena a zivotne prostredie sa zas za hlavu chytaju preco ten nezaujem.Ide o nasho suseda chova holubov ma ich asi 100 a je to asi 2 metre od nasho domu.Zije sa nam tu hrozne a tazko ,hopluby su vsade .Ked nezatvorime okna tak nam vlietaju dnu ,museli sme zlikvydovat bazen lebo bol plny peria a trusu,,chlapec dostal z nich astmu ,lebo ma alergiu na perie.Ja skoro rano vstavam aby som pozbierala po dvore a balkone perie aby chlapec mohol "dychat" sused mi na to odpovedal vraj ho mam dat v lete do tabora .Pradlo vonku vobec nevesiam mame krasnu terasu ktoru nepouzivame ,lebo sa nam tam pomaly zasidluju susedove holuby .A to som este vsetko nenapisala ja mam z toho nervy a uzkosti.Starostka sa vyjadrila ze kym nevypukne epidemia zatial zakrňocit nemozu.Tak uz len cakat.
Holuby nam zneprijemnuju zivot
Ja by som si na svoje uzemie rozmiestnila otravy a take veci a ked kvoli tomu pokapu,neni Tvoj problem nemaju co lozit k Vam...ma si ich ustrazit
pocuj eruska,nieco som vygooglila aj ked neviem ci si mas odkial poziciat sokola...ale mozno by sa nejako dalo...obratit sa na taku nejaku organizaciu
Mestské holuby sú problémom. Takto to vníma aj Pavel Židek, ochranár z Národného parku Malá Fatra. „Prenášajú choroby. Kedysi sme robili v meste biologickú ochranu, v spolupráci so sokoliarmi,“ spomína P. Židek. Takáto metóda, kedy napríklad na námestí vypustili sokola (a malo to aj dlhodobejší účinok, lebo holuby na to miesto neprilietali)
eruska ahoj,neskusala si dom aj okolie postriekat nejakym prostriedkom?Napriklad take ako su na komare :-)...urcite holubov nieco musi odpudzovat...nejako ich treba vypudit z vasho uzemia...urcite sa nenechaj obmedzovat kvoli bezohladnemu susedovi a holubom aj ked to musi byt tazke...kokos nechapem ze s tym nic nerobia
sory ale blbne mi pocitac a macky na holuby kaslu a vermi nie je to take lahke ako si myslis.
Kup si macku a zaloz temu len raz