Holuby nam zneprijemnuju zivot

Príspevok v téme: Holuby nam zneprijemnuju zivot
eruska000

Prosim poradte kto vie uz sme bezradny obecny urad na nas kasle ,hygiena a zivotne prostredie sa zas za hlavu chytaju preco ten nezaujem.Ide o nasho suseda chova holubov ma ich asi 100 a je to asi 2 metre od nasho domu.Zije sa nam tu hrozne a tazko ,hopluby su vsade .Ked nezatvorime okna tak nam vlietaju dnu ,museli sme zlikvydovat bazen lebo bol plny peria a trusu,,chlapec dostal z nich astmu ,lebo ma alergiu na perie.Ja skoro rano vstavam aby som pozbierala po dvore a balkone perie aby chlapec mohol "dychat" sused mi na to odpovedal vraj ho mam dat v lete do tabora .Pradlo vonku vobec nevesiam mame krasnu terasu ktoru nepouzivame ,lebo sa nam tam pomaly zasidluju susedove holuby .A to som este vsetko nenapisala ja mam z toho nervy a uzkosti.Starostka sa vyjadrila ze kym nevypukne epidemia zatial zakrňocit nemozu.Tak uz len cakat.

Deria

PohodaKlidek, verim, ze ta chytil amok a rozbil si susedovi hubu. Faktom ale zostava, ze tie zvierata za to nemozu a musia to zliznut oni za svojho chuja majitela. To iste plati pre majitelov psov. Ja som jedna z nich ale po svojich psoch cistim vzdy, nikdy nejdem z domu bez igelitových sackov. Ved ti psi sa niekde musia vyprazdnit a ked je majitel debil, zase sa nadava na psov. Hlavne, ze kopa ludi chcu chovat zvierata vsetkych moznych druhov, no zodpovednost za ne sa im nechce niest.

PohodaKlidek

Užasné, chudatka holubky. A aký sú čistotný tie hovna asi padajú zneba. Ak si ich niekto chová tak nech neobťažuje okolie. Mal som podobný problém mam 3 malé deti. Zo susedom som sa porozpraval. On moje navrhy ignoroval a vyriešil som to postarom. Sused skončil z rozbitou hubou a čo zosadlo na moj dvor už neodletelo. A je klud.

system

lost: s prakom holuba netrafis presne do hlavy a ak jo tak ho mozno aj tak nezabijes :D pachnuce zvierata by sposobovali pach aj tebe, tak by si nemal len osraty dvor od holubov ale aj smrad zo svojeho zverstva :D

lost

zacal by som chovat extremne pachnuce zvierata, alebo pod jeho kuchynou zalozil hnojisko, nech si to uvedomi :)

Alebo by som si vyrobil prak, nasiel kamienky.. a keby daco.. padali meteority...

system

ked mas v zahradke krtkov, zabijes lebo robia skodu. ked ti kuna zerie sliepky zabijes lebo robi skodu. ked ti holuby seru po dvore zabi lebo robia skodu. je to tvoj pozemok ty ich nechovas a nechces ich na svojom pozemku lebo ti seru kade tade. ak ich sused chce chovat nech da nejaku sietku aby nelietali k vam. Ak mu budu miznut holuby z nicoho nic ver ze mu to uz jedno nebude ci vam seru po dvore. niekde za zahradov vykopte jamu a tam ich hadzte tak aby on nevidel. a ak sa to dozvie tak tvoj chlapec ma kvoli nim astmu a je ti prednejsi on ako jeho posrate holuby. nech si ich drzi na svojom dvore ;). ak sa snim neda dohodnut po dobrom tak ine vychodisko asi niet. alebo mozes este kazde rano odpratavat perie z terasy zatvarat okna a cakat kym nevypukne epidemia aby to riesili vyssie organy. ale to uz podla mna bude neskoro. zas nevidim preco by si mala kupovat nejake somariny drahe proti holubom a vrabcom nech to kupi on, su to jeho holuby ak o ne nechce prist nech sa stara. vzduchovku kupis dost lacno a ja na tvojom mieste by som mal doma uz dve. :)

spikes

Ak nemáte vyriešený problém s holubmi
tak vám môžem poradiť.
Nepoznám tvar a okolie miesta kde bývate
ale my vyrábame zábrany proti holubom a vrabcom. Je to najúčinnejšia obrana.
Kliknite na www.air1.eu.sk a nájdete
ponuky. Naše preferencie sú vývoz do EÚ ca 15.000 m ročne a SK 8.000 m.
Ak máte záujem napíšte
e-mail: info@air1.eu.sk
S pozdravom
Hegeduš

0vecka

podla mna zlikvidovat... bud otravou najlepsie tak aby to nebolo zvonka vidno popripade postrielat... ak ste tam viaceri co s nim maju problem tak by to malo ist hladko...

josefin

bingo hobbo! len sa neposer z toho, ze si clovek, mal si stastie! ale keby teba niekto zlikvidoval, bolo by to uzitocnejsie, aspon o jedneho primitiva menej! prave taki robia tento svet zlym. potom ze kde sa berie ta
agresia. lebo kto je taky voci zvieratam, je taky aj voci ludom. vsetko ostatne je len pretvarka. davaj si pozor, aby sa ti to v zivote nevratilo.