mam nepravidelne cykly tiez - najkratsi za posledny polrok som mala za 28 dni a najdlhsi 37 dni. prave preto si neviem vyratat plodne dni a ovulaciu. poslednu menstruaciu som mala 30.5.2009, nechraneny styk som mala 19.6.2009 a vtedy sa do mna partner spravil /spravil sa do mna viackrat, no stale nic/. je sanca, ze som vtedy mala ovulaciu a bola by som tehotna a podarilo by sa? bojim sa kupit si test, pretoze vzdy ked si ho kupim tak vyjde len jedna ciarka. ked si ho dneska kupim a zajtra rano si ho spravim ukaze mi spravny vysledok? moze uz zachytit hcg? co si myslite vy? mozem byt v tom?
Co sa tyka priznakov zatial sa u mna neprejavuju, len ma posledne tri dni boli hlava, a od vcera mam pocit, ze to kazdu chvilu dostanem, citim sa unavena to je vsetko - to su priznaky aj PS.
Fakt neviem.
Mozem byt tehotna? ak ano na kolko %
ak sa zena nechrani vobec nicim
tak ma asi 85 % sancu ze za ROK otehotnie
majina nie
ahoj baby uz pol roka sa snazim o babetko a nic...mam nepravidelnu takze sa neviem trafit do plodnych dni..aj ked si to vypocitam na nete tak nic...poradte daco
jaj babenky, dosla mi menstruacia :-( babatko nebude :-( posledny cyklus mi dosiel za 34 dni a tento za 36 dni. ovulacia je vzdy strnasty den cyklu bez ohladu na cas za ktory menstruacia dojde alebo vzdy v strede? cize najblizsiu budem mat priblizne za 18 dni to jest 17.7. ?? aj to je pravda, ze kazda zena ma inak ovulaciu, takze moze byt, ze ja ju mam hned na zaciatku alebo na konci alebo ktovie. uz som zufala, asi si kupim ovulacne testy a budem sa snazit podla dnich. niekto otehotnie hned aj pocas presusovaneho styku a niekto sa moze snazit a nic. dakujem vam za podporu a skusenosti
ahojky ja som bola tiež takto že som mala a vlastne aj mam trochu nepravidelny cyklus a tiež som mala nechraneny sex, po ktorom mi vyše mesiaca meškala menštruacia a už som si fakt myslela že som tehotna, totiž aj ked priznaky neboli take ale som stresovala a bala sa a prave preto mi to neprišlo len po mesiaci a daco...takže hlavne nestresuj, lebo stres sposobuje meškanie!a ovulaciu mas približne v strede cyklu čiže si vyrataj 12-14 dni asi od zaciatku menstruacie a vtedy nejako by to malo byt...držim palce a viem ako sa citiš...a ja zacinam mat ten isty "problem" ako ty opat...ale dufam že sa to skonci tak ako minule!pápápá
Aj ja som mala presne priznamy menstr. a nakoniec som bola predsa tehotna ;-)
mellinda a aknitka dakujem ste zlate :-) vcera som rozmyslala ci si kupim test alebo nie, no nakoniec som ho nekupila, pretoze uz som tak velmi citila menstruaciu, ze som si bola uz ista, ze mi dojde, no nedorazila :-) pockam este zajtra a potom si kupim ten test a nebojte sa dam vam vediet :-)
presne ako ti radia, kúp si test. aby som ťa trošku potešila - aj ja som mala taký pocit keď som otehotnela že už už dostanem menzes (a tiež som z toho bola sklamaná). ale pocit len pretrvával a menzes nikde. spravila som si test a tam na mňa kukali dve čiarky :-)). dúfam, že budú kukať aj na teba. držím palce. a daj vedieť.
kvietok23, zrejme si nepochopila, ze otehotnenie je cielom zývky :-))
Podla mna najspolahlivejsou metodou ako to zistit je aj tak teh. test. Tie dnesne ti to dokazu zistit uz po 5 dnoch od predpokladaneho pocatia, napr. Rapi Clear. Spolahlivost je vysoka. Ostatne priznaky sa ti ukazu aj tak ovela neskor. Najskorsi ukazovatel je len test. Drzim palce.