mam nepravidelne cykly tiez - najkratsi za posledny polrok som mala za 28 dni a najdlhsi 37 dni. prave preto si neviem vyratat plodne dni a ovulaciu. poslednu menstruaciu som mala 30.5.2009, nechraneny styk som mala 19.6.2009 a vtedy sa do mna partner spravil /spravil sa do mna viackrat, no stale nic/. je sanca, ze som vtedy mala ovulaciu a bola by som tehotna a podarilo by sa? bojim sa kupit si test, pretoze vzdy ked si ho kupim tak vyjde len jedna ciarka. ked si ho dneska kupim a zajtra rano si ho spravim ukaze mi spravny vysledok? moze uz zachytit hcg? co si myslite vy? mozem byt v tom?
Co sa tyka priznakov zatial sa u mna neprejavuju, len ma posledne tri dni boli hlava, a od vcera mam pocit, ze to kazdu chvilu dostanem, citim sa unavena to je vsetko - to su priznaky aj PS.
Fakt neviem.
Mozem byt tehotna? ak ano na kolko %
cudujem sa ti, ze ho nechas, aby sa do teba urobil, ked vies, ze pred otehotnenim nie si chranena...
Ak by si bola tehotna, tak tak skoro by sa ti tehotenske priznaky neprejavili takze skor pms, a test ti to uz ukaze, tak si ho kup a sprav a mas po probleme