Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

Morzsi

milión som zdravotník a na nete ich nenájdeš je to magistraliter čiže zoznam ingrediencií z ktorých to v lekárni vyrobia

"KAČINCOVE ČÍPKY"

magistraliter

Benzocaini 0,2
Mentholi
Ephedrini chlorati
Bismuthi subnitrici
Phenobarbitali aa 0,02

Oleum cacao q.s
M.f.supp
D.f.d . N XXX / triginda /

daj tento zoznam lekárovi a nech ti to takto predpíše ináč zaplatíš 10 eur

s receptom 0.17 eur
uvidíš že pomože

smutná1

ahoj Morzsi... určite sa volajú tie čípky kačincové??? lebo mi to vôbec na nete nenašlo... a predávajú to v lekárni??? lebo ja som už strašne zúfalá, a mám hrôzu íst na záchod.... dúfam, že mi to pomôže... teraz užívam duphalac a gencianové čípky...a zatial nič..ale počula som, že aj melta je nato dobrá...neviem

Morzsi

a ešte preto sa nevieš vykakať lebo ako píšeš keď ideš každý 3 deň na stolicu tá stolica ktorá je v koncocej časti hrubého čreva je už natoľko ň
" odvodnená " , že je sama o sebe tvrdá
to znamená, že pravidelné vyprázdnovanie hrubého čreva je preto doležité, lebo
1. stenou hrubého čreva sa vstrebáva voda zo stolice
2 . stenou hrubého čreva späť do tela sa vstrebávaju toxíny zo stolice

Morzsi

ahojte ženy
ja by som vám chcela ako zdravotník t.č na MD a 12 rokov po operácii hemoroidov tak isto po poriode som mala veľké problémy, chcela poradiť

dajte si predpísať " kačincove čípky" !!!
určite pomožu mna to zachránilo min rok od 2 operácie ak si ich kúpite vlekárni zaplatíte 9, 80 eura ak si dáte predpísať magistraliter ( zoznam ingrediencií z kt sa vyrobia tieto čípky ) zaplatíte 0, 17 eura

neštípu 2x denne ich treba užívať a ako náhle si ich aplikujete budú vás príjemne chladiť 2 týždne 2x denne potom 1x denne aspoň 2 týždne a dvtedy sa vám rana v konečníku zahojí a nič vám nebude je to 100 % sama som to skúsila tak isto som odporučila mojej tete a priateľke a dali mi za pravdu napíšte svoj email pošlem magistraliter

smutná1

dobre, tak aspon skúsim tú masť.... a uvidím a ked nie...tak fakt neviem...na zákrok, nechcem ísť...ach jaj....a po kolkých dnoch si chodila na wc-ko??, chodila si pravidelne, každý den?? lebo ja aj keby chcem, tak sa mi to nedá....chodím asi tak každé 3 dni....a potom je to o to horšie...ach jaj

meggy10

smutna aj mna trapila zlata zila, mala som faktu cipky a mast nepomahali, potom gynekolog mi predpisal nejake lieky a povedal, ked nezaberu bude musiet ist na zakrok tie lieky mi pomohli na 2 tyzdne a potom znova plac na wc-ku a krv ani pre istotu som go gynekologa nesla a v lekarni mi odporucila psylium, to je vlaknina vzdy som si ju miesala do jogurtu a za tym vypila vodu a asi po 2t pravidelneho uzivania moj problem skoncil a zatial musim poklopat sa nevratil.

smutná1

ahojte.... synčeka si velmi užívam...je dobručký a straaašne zlatý... klop klop, nech to nezakríknem :-) len čo ma trápi a velmi....je problém ísť na wc-ko... som 2 týždne po pôrode...a nemôžem ísť na velkú... a ked už idem tak každé 3 dni a veelmi to bolí... až krvacam... pravdepodobne mám zlatú žilu.... je to neskutočná bolesť... nemáte niekto s tým skúsenosti??, čo nato pomáha??? kolko to zvyčajne trvá??? a čo ak nepôjdem na wc-ko týžden??? ach jaj... pôrod bol oproti tomuto nič.... normálne na wc-ku roním slzy.........