velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...
Sklamala som mamku
milión som zdravotník a na nete ich nenájdeš je to magistraliter čiže zoznam ingrediencií z ktorých to v lekárni vyrobia
"KAČINCOVE ČÍPKY"
magistraliter
Benzocaini 0,2
Mentholi
Ephedrini chlorati
Bismuthi subnitrici
Phenobarbitali aa 0,02
Oleum cacao q.s
M.f.supp
D.f.d . N XXX / triginda /
daj tento zoznam lekárovi a nech ti to takto predpíše ináč zaplatíš 10 eur
s receptom 0.17 eur
uvidíš že pomože
ahoj Morzsi... určite sa volajú tie čípky kačincové??? lebo mi to vôbec na nete nenašlo... a predávajú to v lekárni??? lebo ja som už strašne zúfalá, a mám hrôzu íst na záchod.... dúfam, že mi to pomôže... teraz užívam duphalac a gencianové čípky...a zatial nič..ale počula som, že aj melta je nato dobrá...neviem
Ahoj Morzi, mohla by si mi napisat tu masticku, Dakujem velmi pekne.
a ešte preto sa nevieš vykakať lebo ako píšeš keď ideš každý 3 deň na stolicu tá stolica ktorá je v koncocej časti hrubého čreva je už natoľko ň
" odvodnená " , že je sama o sebe tvrdá
to znamená, že pravidelné vyprázdnovanie hrubého čreva je preto doležité, lebo
1. stenou hrubého čreva sa vstrebáva voda zo stolice
2 . stenou hrubého čreva späť do tela sa vstrebávaju toxíny zo stolice
ahojte ženy
ja by som vám chcela ako zdravotník t.č na MD a 12 rokov po operácii hemoroidov tak isto po poriode som mala veľké problémy, chcela poradiť
dajte si predpísať " kačincove čípky" !!!
určite pomožu mna to zachránilo min rok od 2 operácie ak si ich kúpite vlekárni zaplatíte 9, 80 eura ak si dáte predpísať magistraliter ( zoznam ingrediencií z kt sa vyrobia tieto čípky ) zaplatíte 0, 17 eura
neštípu 2x denne ich treba užívať a ako náhle si ich aplikujete budú vás príjemne chladiť 2 týždne 2x denne potom 1x denne aspoň 2 týždne a dvtedy sa vám rana v konečníku zahojí a nič vám nebude je to 100 % sama som to skúsila tak isto som odporučila mojej tete a priateľke a dali mi za pravdu napíšte svoj email pošlem magistraliter
dobre, tak aspon skúsim tú masť.... a uvidím a ked nie...tak fakt neviem...na zákrok, nechcem ísť...ach jaj....a po kolkých dnoch si chodila na wc-ko??, chodila si pravidelne, každý den?? lebo ja aj keby chcem, tak sa mi to nedá....chodím asi tak každé 3 dni....a potom je to o to horšie...ach jaj
smutna aj mna trapila zlata zila, mala som faktu cipky a mast nepomahali, potom gynekolog mi predpisal nejake lieky a povedal, ked nezaberu bude musiet ist na zakrok tie lieky mi pomohli na 2 tyzdne a potom znova plac na wc-ku a krv ani pre istotu som go gynekologa nesla a v lekarni mi odporucila psylium, to je vlaknina vzdy som si ju miesala do jogurtu a za tym vypila vodu a asi po 2t pravidelneho uzivania moj problem skoncil a zatial musim poklopat sa nevratil.
ahojte.... synčeka si velmi užívam...je dobručký a straaašne zlatý... klop klop, nech to nezakríknem :-) len čo ma trápi a velmi....je problém ísť na wc-ko... som 2 týždne po pôrode...a nemôžem ísť na velkú... a ked už idem tak každé 3 dni a veelmi to bolí... až krvacam... pravdepodobne mám zlatú žilu.... je to neskutočná bolesť... nemáte niekto s tým skúsenosti??, čo nato pomáha??? kolko to zvyčajne trvá??? a čo ak nepôjdem na wc-ko týžden??? ach jaj... pôrod bol oproti tomuto nič.... normálne na wc-ku roním slzy.........
smutna jeeeej gratuluj ti k malemu a co si nemala epi? a ako sa vola?