Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

Morzsi

ennka to neviem či pomožu. ani nekrvácaš ani nemáš tvrdú stolicu , skor by som skúsila keď sa osprchuješ a umyješ sa zdola tak nakoniec prúdom studenej vody vysprchovať prdel, a konečník sa vtiahne dnu potom zobrať kalciovú masť ( calcium panthothenicum ) a asi 2 cm vytlačiť na prst a poriadne ponatierať nielen zvonka ale aj zvnúra .

ináč keď mávam hnačku a bolí ma konečník , lebo vylezú hemoroidy zvyknem si aplikovať tieto čípky mne sa po nich uľaví.

skús uvidíš zaplatíš iba o,17 eura ale len ak máš predpísané.

Morzsi

benzokain - lokálne anestetikum je tam peto, aby konečník bol pri vyprázdňovaní hrubého čreva znecitlivený
a kakaové maslo ktoré je súčasťou týchto čípkov je tam nato aby stolica zmakla

tieto čípky uľahčujú vyprázdńovanie a koenčník ktorý je natrhnutý a po každej stolici podráždení - čiže krváca potrebuje čas aby sa zahojil ale ako sa može zahojiť ak denno denne je podráždený a krváca.

keby som to nevyskúšala sama na sebe a nedala dalším priateľkám, ktorým to pomohlo tak by som neradila
radšej ten kto do toho nevidí nech drží hubu.

ennka

pomôžu aj mne tie kačincove čipky, mám hemoroidy, ale stolicu mám vždy riedku, hemoroidy nekrvácajú, ale mi vychádzajú z konečníka, bolestivé ani nie sú, mám skúsiť tú masť?

meggy10

ja som mala faktu mast a cipky, lebo to najprv sa mala dat mast a tak cipok, na 2 dni pomohlo a bola som tam, ke som bola, ale najdes aj na nete bio maste na zlatu zilu, mne pomohlo to psylium.

S1M

smutna1
Lepsia je urcite nejaka mast (napr.FAKTU) ako nejake cipky. Dostane sa vsade. Velmi dobre pomaha, ked s tym beries tabletky DETRALEX. Su na spevnenie zilovych stien. Tak do 4 dni zaberaju. Ja som mala problemy, isla som ku gastro doktorovi a tymto ma vyliecil.

Morzsi

a ešte som zabudla po aplikovaní čípku si natrite konečník kalciovou mastičkou kt stojí cca 1 euro
Calcium panthothenicum - calciová masť