dobry den, cchela by som sa opytat vas rodicov co mate dieta s totuto diagnozou, ako je to s nimi v skole? lebo prave som videla spravy a v nich ma sokovalo ked rodicia ostatnych ziakov ziadali o vylucenie ziaka s ADHD zo skoly, pretoze ohrozovalo moralku triedy tym ze nadavalo.....to sa stavaju ku vsetkym tymto ziakom takto? tiez bojujete s ostatnymi rodicmi alebo dokonca s ucitelmi? strasne ma to sokovalo, ked som videla co su schopni dospeli ludia vykrikovat a ako sa ozculuju nad niecim co ani nepoznaju....preto ma zaujima ako je to inde, ci je toto bezna prax.....dakujem
ADHD
ale prestan, vidim ze stebou sa neda o nicom, ja som nechcela dosiahnut toto, aby sme sa tu hadali, ale nieco ine,nepochopila si absolutne nic..mas klapky na ociach a koniec, asi som si uz mohla zvyknut na takychto ludi.....
a na okraj..kompromisy sa robia vtedy, ked maju z nich uzitok obe strany, ze?..aôe nie vtedy ked jedna strana z kompromisu profituje a druha strada (jedno jedine dieta ma z toho uzitok, a 30 deti traumu)
a kde som pisala ze to moze robit? ze moze nadavat a bit??to som nepovedala tak mi nevkladaj do ust slova ktore som ja nenapisala
nevias citat?? na co to potrebujes este raz, mam sa opakovat??
a aky je to teda kompromis, ked jeden moze (trebars nadavat, bit) a druhy to nemoze?
mrzi ma to neodpovedala si..noch einmal..tak povedz, ako to rychlo vyriesis ty, aby si stihla este zachranit svoje dieta a udrzat ho nad hladinou buducnosti, aby si nakoniec v dospievani nemala vacsie problemy so svojim dietatom, nez su problemy s tym neprisposobivym?????? - podotykam ako rodic!!!
dieta a adhd ma rovnake vyhliadky ako ostatne deti, pokial teda nema aj mentalne postihnutie, a ja by som nestiahla ostatne na jeho uroven, nechapes ze by som sa snazila spravit to tak, aby boli vsetci spokojni? a vies ze sa to da? videla som ako funguje podobny model, a islo to, ci uz to boli aj deti s inymi diagnozami,ale fungovalo to, spravili sa kompromisy ale islo to, a nikto nikoho nestahoval, a to stahovanie tych dobrych ziakov som ti uz tiez napisala na to svoj nazor za ktorym si stojim....ci nie?
mojatvoja ja som ti odpovedala v prispevku pod otazkou....., ja som odpovedala, preto som chcela poznat aj tvoj nazor.....
neodpovedala si..odpovedas na otazku otazkou..takze, ked nevies alebo nechces na nu odpovedat, tak sa opytam este inu..povazujes za spravne kvazi zachranit jedno dieta (s neistymi vyhliadkami), tym, ze 30 deti stiahnes na jeho uroven?
a mozem sa opytat ako by si to riesila ty? co by si spravila? kam by si to dieta dala? ak by bolo tvoje prave nedajboze taketo?