novy vztah - kedy prvy sex

Príspevok v téme: novy vztah - kedy prvy sex
lubka29

Ahojte. Bola by som rada, ak by ste vyjadrili svoj nazor, aj chalani ak sa da. Mam 28 a po tyzdennom randeni s novym objektom prislo aj na sex. Je to podla vas skoro ? A dalsia vec, myslite, ze by sa mal hned po prichode domov ozvat - napr. sms, alebo je ok na druhy den ak zavola. Neviem co vlastne cakam, len ma zaujima co si myslite :)dakujem!!!

lulu22

ale zase keby sa to nestalo teraz, nič sa nedeje, počkáme určite :) to ja si len tak chystám plán, ale možno budeme takí unavení, že radšej zaspíme :D

lulu22

som rada, že som ťa pobavila bibisa, lebo ja som to tak aj myslela :D ja si to plánujem a nakoniec to nevýjde :D
vieš ono to je tým, že by sme mali byť sami doma konečne :D tak nech to je prvý krát eňo-ňuňo a nie potichu :D

lulu22

to blbo vyznelo, že som písala, že som stará škola a pak že poznám aké to je mať skoro sex s niekým.. to sa stalo len raz. a myslela som to tak, že čím som staršia-tým mám v tomto viac rozumu :) a radšej si počkám-o to to bude krajšie!

lulu22

Ja som v tomto asi "stará škola", ale radšej niekoh chcem spoznať skorej ako sa mu oddám..teraz mám priateľa, s ktorým sme len cca 2mesiace a ešte sme sa spolu nemilovali(iné praktiky samozrejme áno) a páči sa mi na ňom, že nebol hneď hrrrrr.. to by ma odradilo a myslela by som si, že je so mnou len kvôli tomu. Teraz nám je spolu parádne, vážime si chvíle, čo spolu trávime a spoznávame sa:) Samozrejme, že to obaja chceme, ale bude to vtedy, ak to tak budeme cítiť obaja :) A ja to cítim už na tento víkend :D
Ale na čase vážne nezáleží, poznám pár, čo sa spolu najprv vyspali a pak začali spolu chodiť.. tak isto i ja som mala jedného frajera, ktorého som brala len na sex, ale neskôr som sa do neho mooc zamilovala :)

tinka009

asi to bude zniet trochu divne ale ja som sa zo svojim chlapcom vispala hned na druhy den....mno co uz aj take pripady sa stavaju...nelutujem to...zatial sme stale spolu uz 2rok....papa

lubka29

K tým pohl. chorobám. Mám dosť rokov a zdravie si vážím, bez ochrany by som to určite nerobila a nerobim !! Ozval sa, odvtedy vola 2 krat denne, chce za mnou chodit , tak uvidime ako to dopadne.

lucika214

nemyslím si, že vo veciach vzájomnej príťažlivosti ide o to koľko sa poznáte. či to bolo skoro alebo nie ukáže len čas. poznám párik, ktorý boli spolu už po pár hodinách čo sa zoznámili a sú spolu už cca 10 rokov a sú manželia a klape im to. takže tou krátkosťou času by som sa na tvojom mieste netrápila. buď v pohode.

M26

Podla mna zalezi co od toho ocakavas, ak vazny vztah je to skoro...ak len take pobavenie tak je to pohoda...ak flirt tak neskoro :) A ak sa ti na druhy den neozval, no tak, to bere ako flirt, alebo len take pobavenie..