Ahojte. Bola by som rada, ak by ste vyjadrili svoj nazor, aj chalani ak sa da. Mam 28 a po tyzdennom randeni s novym objektom prislo aj na sex. Je to podla vas skoro ? A dalsia vec, myslite, ze by sa mal hned po prichode domov ozvat - napr. sms, alebo je ok na druhy den ak zavola. Neviem co vlastne cakam, len ma zaujima co si myslite :)dakujem!!!
novy vztah - kedy prvy sex
akurat tyzden staci na sex
ale zase keby sa to nestalo teraz, nič sa nedeje, počkáme určite :) to ja si len tak chystám plán, ale možno budeme takí unavení, že radšej zaspíme :D
som rada, že som ťa pobavila bibisa, lebo ja som to tak aj myslela :D ja si to plánujem a nakoniec to nevýjde :D
vieš ono to je tým, že by sme mali byť sami doma konečne :D tak nech to je prvý krát eňo-ňuňo a nie potichu :D
lulu pockas si na tento vikend :D :D :D
100 bodov za tu hlasku ze to citis uz na tento vikend :D
to blbo vyznelo, že som písala, že som stará škola a pak že poznám aké to je mať skoro sex s niekým.. to sa stalo len raz. a myslela som to tak, že čím som staršia-tým mám v tomto viac rozumu :) a radšej si počkám-o to to bude krajšie!
Ja som v tomto asi "stará škola", ale radšej niekoh chcem spoznať skorej ako sa mu oddám..teraz mám priateľa, s ktorým sme len cca 2mesiace a ešte sme sa spolu nemilovali(iné praktiky samozrejme áno) a páči sa mi na ňom, že nebol hneď hrrrrr.. to by ma odradilo a myslela by som si, že je so mnou len kvôli tomu. Teraz nám je spolu parádne, vážime si chvíle, čo spolu trávime a spoznávame sa:) Samozrejme, že to obaja chceme, ale bude to vtedy, ak to tak budeme cítiť obaja :) A ja to cítim už na tento víkend :D
Ale na čase vážne nezáleží, poznám pár, čo sa spolu najprv vyspali a pak začali spolu chodiť.. tak isto i ja som mala jedného frajera, ktorého som brala len na sex, ale neskôr som sa do neho mooc zamilovala :)
K tým pohl. chorobám. Mám dosť rokov a zdravie si vážím, bez ochrany by som to určite nerobila a nerobim !! Ozval sa, odvtedy vola 2 krat denne, chce za mnou chodit , tak uvidime ako to dopadne.
nemyslím si, že vo veciach vzájomnej príťažlivosti ide o to koľko sa poznáte. či to bolo skoro alebo nie ukáže len čas. poznám párik, ktorý boli spolu už po pár hodinách čo sa zoznámili a sú spolu už cca 10 rokov a sú manželia a klape im to. takže tou krátkosťou času by som sa na tvojom mieste netrápila. buď v pohode.
Podla mna zalezi co od toho ocakavas, ak vazny vztah je to skoro...ak len take pobavenie tak je to pohoda...ak flirt tak neskoro :) A ak sa ti na druhy den neozval, no tak, to bere ako flirt, alebo len take pobavenie..