Ahojte. Bola by som rada, ak by ste vyjadrili svoj nazor, aj chalani ak sa da. Mam 28 a po tyzdennom randeni s novym objektom prislo aj na sex. Je to podla vas skoro ? A dalsia vec, myslite, ze by sa mal hned po prichode domov ozvat - napr. sms, alebo je ok na druhy den ak zavola. Neviem co vlastne cakam, len ma zaujima co si myslite :)dakujem!!!
novy vztah - kedy prvy sex
Podla mna je to skoro.
Naco sexovat s niekym, koho poznas tyzden ? Co keby si bola potom tehotna ?
Co tak pockat, kym sa lepsie spoznate. Inak aj ak ma niekto pohlavnu chorobu, tak cca 6 mesiacov je taka inkubacna doba na odhalenie.
Mne sa napr. sexovat nechce so ziadnou zenou. Chcem iba milovat a v tom je rozdiel. Musim vediet, ze v tom vztahu ide o nieco viac. Ze je to vazne a ze v tom neni iba flirt...
Si uvedomte, ze kazde stretnutie s novym parterom/partnerkou vas posuva do postele s kazdym clovekom s ktorym spal. A ti mali dalsich a dalsich...
podla mojho nazoru to zavisi od tuzby:) niekedy staci tyzden intenzivneho stretavania a niekedy ani niekolko mesiacov..je to individualne..ja som napriklad s byvalym sla do postele po mesiaci,no teraz uz je to niekolko tyzdnov a prvu pusu oddalujeme ako sa len da,pretoze citim ze cim dlhsie tym lepsie:)potom sa nebudeme vediet jeden druheho nasytit tak uz sa na to teraz tesim:)
clovek, teda hlavne zena to oddaluje najviac pokial ide o prvy sex, neskor uz v dalsich vztahoch sa to skracuje a okrem toho ste dvaja dospeli ludia, nie je na tom nic nenormalne ak ste to obaja chceli...
hlavne, ze sa ozve aspon na dalsi den, ale to zalezi od individuality muza, ak by sa neozval ani den potom to by bolo trocha horsie ;-)
Tak fajn, dva uplne ine nazory, ale chapem. Tiez si myslim, ze mam dost rokov a stretavali sme sa cely tyzden, kazdy den. Mozno to bolo skoro, neviem.Ale stalo sa, co uz. Ved uvidim. Dakujem
lubka29 to je dost skoro si myslim lebo aspon vecina zien chce aby ju muz dobyval a ne hned za tyzden mu das teraz ta bude brat uplne inak lebo to mal zadarmo bez prace ziadneho velkeho snazenia sa a ked sa rozidete tak sa ti este aj moze vysmiat
Naco zbytocne oddalovat ten sex? ved ste dvaja dospeli, rozumni ludia, takze podla mojho nazoru-naco cakat? podla mna to nebolo skoro:))a nemusi hned vecer pisat, ci volat...teda aspon ja by som to automaticky neocakavala. Hlavne, ze sa ozve aspon na druhy den:))