Čo všetko ste ochotný obetovať (ste obetovali) pre lásku k milovanej osobe??
Laska je sviňa sku*****
nic nie je večné? - prečo si ja idiot stale myslím že láska je večná,,
meForMe, no asi som to ja zle napisala,a le teraz som vobec nemyslela na byvaleho alena niekoho uplne ineho... vies je niekto na obzore ale ako vravim je to vsetk zlozite a pritom by to mohlo byt take jednoduche...
lenze mohlo..na to co by mohlo byt nemysli..mysli na pritomnost a ako sa toho pocitu zbavit..ja som taka optimistka ze vzdy ked mi je najhorsie sa tesim na to dobre obdobie:)nemozem ti tu moc hovorit co mas robit,pretoze som nezazila este taky dlhy vztah ako si mala ty,ale verim,ze teraz asi v tvojom zivote nastalo prazdno a beznadej..neboj leerka vsetko je tak ako ma byt..aj ked sa ti to mozno nepaci..
a nic netrva vecne,takze to je pozitivne ze ani ty nebudes vecne nestasta:)
meForMe, tak ja verim tomu, ze ked nanho zabudnem a prejde toto hlupe obdobie, tak bude vsetko ok...alebo keby bolo teraz nieco tak ako chcem..lebo vela veci je teraz komplikovanych a zlozitych a priotm by to mohlo byt take jednoduche a krasne...
ano jasnee,ja som tak mala ist na cyprus..a vyhovarala som sa na vsetko mozne,aj ked vsetci vedeli ze tam nejdem kvoli nemu..ale teraz som aj rada ze som nesla..zivot bez neho som si zacala uzivat 100krat viac..vsetci mi hovoria ako som sa zmenila,ze som viac pohodovejsia a viac sa smejem..takze na tom asi nieco bude..
meForMe, no tak snazim sa aj ja uz z toho dostat,ale ked ku mne pridu zae neake info, tak som z toho chvilu uplne hotova... a este manapadlo, ze som mala ist do anglicka robit, ale vraj by to pootm nemalo vyznam nas vztah, tak som nesla... cize aj tuto prilezitost som zahodila a pre toto vsetko..ccha..
leerka tak to poznam :( tiez sme sa rozisli,ale som v pohode,takze to nemam take tazke ako ty..ale presne,zdrahavala som zo skoly,kaslala na kamosky..
asi si myslel sviňa skurvená, nie?
klamala som rodicom ze spim u kamosky a pritom som bola celu noc s nim, jeden vztah som im uplne zatajila... a vlastne aj teraz niekedy im klamem, ale to su len take milosrdne lzi..
a co som kvoli nemu obetovala? vymenny pobyt v spanielsku, lebo to by som bola pol roka bez neho..a takisto som par mesiacov udrziavala vztah na dialku, pricom som si vzdy vravela ze takyto vztah nema vyznam..nie nadarmo sa hovori ze laska hory prenasa:)