Čo všetko ste ochotný obetovať (ste obetovali) pre lásku k milovanej osobe??
Laska je sviňa sku*****
kvoli nemu som na zaciatku vztahu vynechavala skolu, len aby som bola s nim, a skoro ma kvoli tomu nepripustili k mature, dalej som kaslala na kamaratky, ked ma niekam volali, vzdy som videla len jeho...kupovala som mu kopu somarin a tak..a teraz ked ma nechal po skoro 4,5roku? snazim sa obnovit kamaratstva, som nahnevana na seba, ze som bola taka sprosta a toto vsetko robila... uz budem mudrejsia..a hlavne vidim ako ma v poslednom case strasne "lubil"... hahaha..pozeram sa na to triezvejsie a viem, ze taketo veci v dalsom vzahu nedovolim
moj orgazmus, aj ked s inymi by som ho mala ale okaslem orgazmus, ked by som ich nemilovala..
klamat rodicom - male klamstva.. kde idem aj ked tam nejdem .. ale aby nezurili.. je to pre ich dobro..vykaslat sa na brigadky kvoli nemu, aj ked potom mi strhavaju peniaze..ale to su len take male hluposti..
mna s odstupom casu mrzi vela veci, ktore som spravila v case najvacsej zamilovanosti, napriklad: na stuzkovej som stravila skoro cely cas s nim; na prvu vysku som sa vykaslala, lebo som sa zlajdacila; zanevrela som na kamaratky, lebo kazdu volnu chvilu som stravila s nim; mesiac som sa neprisla ukazat domov ked mal volny byt; neraz sa pohadala s rodicmi a so sestrou; raz som sa postavila na jeho stranu ked mal so sestrou konflikt (aj ked nemal pravdu)...
Bola som strasne zamilovana a hlupa, stale sa podriadovala. Teraz je to uz ine, to co som spravila v minulosti spat uz nevratim...
juuuj, ja už pracujem, tak utekám z roboty a vždy voľačo vymyslím, že niekam idem. Klamem rodičom, že nikoho nemám. A klamem samú seba, lebo si myslím, že ma ľúbi a asi to tak nie je.
klamat rodicov-strasne vela klamstiev, minut moc vela penazi,vykaslanie sa na kamaratky, na moje narodeniny,ine oslavy aj rodinne,vela som vymeskavala zo skoly aby sme mohli byt spolu ked on nemohol- mala som z tychto veci ktore som spomenula aj nepekne problemy a hadky-to vsetko koli nemu... :( niekedy mam pocit ze som na neho az priliz dobra.. a vsak mozno si to len namyslam