jejda kedy uz bude slnecno??????????????????

Príspevok v téme: jejda kedy uz bude slnecno??????????????????
koralka0202

strasne ma stve ze mam prazdniny a furt len prsi...som z bratislavy chcela by som sa ist kupat opalovat hrat voleybal ale jednoducho slnko je furt niekde skrytee....neviem ...ked takto furt prsi mam z toho depky....sak na dovolenku nikde takto nejdem a doma sa fakt nudim ked prsi...a najlepsie je na tom to,ze z najblizsich 10 dni nema byt ani jeden slnecny:(no len som chcela vyjadrit ze ma to stve...:D

alzbee

ale akoze to pocasie je uz trapne :D :D..kazdy den ten isty scenar-najprv slniecko a potom burka :(( a vzdy, ked si chcem ist prave zabehat :-P

jajka001

no ale krááásne hrmiii :))
neviem shelby v akych kruhoch sa pohybujes ale pre mna urcite nie je samozrejmostou ze kazdy moze ist kazdy rok k moru. ja som bola pri mori len raz a to sme v podstate normalna, pracujuca rodina

alzbee

Shelly66: no ale vies...napriklad ja alebo koralka sme studentky, cize to by som cez rok musela mat naozaj nejaku extra brigadu, aby som si na tu dovolenku zarobila:)) a nie vzdy sa da aj cez rok brigadovat. No a teraz na leto si nic neviem najst...samozrejme, ked niekto pracuje, nema ziadne dlhy, ma slusne platenu pracu, tak na tu dovolenku moze ist. Ale ty si to sem napisala takym stylom, ako by to bola u kazdeho cloveka samozrejmost, ze cez leto na tu dovolenku moze ist. Ale v poriadku..zavidim ti teda a uzi si dovolenku, ked niekam pojdes:)) nechajme teda tuto temu v zmysle pocasia a nie financii:)

Shelly66

vidíte, keby ste tu nevypisovali sprostosti a radšej pracovali, mali by ste peniaze :-). Ale vážne, ja nie som žiadna "luxusná spoločníčka" ako ma tu nizka nazvala, to si ma teda urazila!! Zarábam si počestnou prácou sama, a peňazí mám dosť na to, aby som mohla ísť na dovolenku. To by potom znamenalo, že každý, kto chodí na dovolenky, sa necháva vydržiavať. Smiešny názor.

nizka

Ja tiez rozmyslam, aku usetrit poriadny balik z nicoho, ak clovek zaraba len 300 az 400 €. Prestat jest alebo pouzivat akukolvek kozmetiku, mydlo, zubnu pastu, sampon alebo prestat platit ucty, vodu, elektrinu. Najst si bohateho milenca, co ma bude vydrziavat. Pre Shelly66, nie si ty nejaka luxusna spolocnicka?

nizka

Pre Shelly66, ty mas asi velmi dobre platenu pracu. Napriklad ja som pred 4 rokmi isla na dovolenku, odvtedy som nikde nebola, ktora ma stala 16 000Sk na 2 tyzdne, pritom moj plat bol len 10 000 Sk. Dovolit som si ju mohla len vdaka tomu, ze som rok predtym nejaky cas pracovala v cudzine. Lenze nie kazdy si moze dovolit ist do cudziny.

alzbee

Shelly66: tak mi prezrad tvoj trik, ako mam setrit...ja sa ani nemalujem, ani nepouzivam specialne pripravky na vlasy a plet, nakupujem v sekacoch, kupujem si len nutne veci...a na dovolenku v zahranici predsa nemam...

Shelly66

hurááá, už sa chystá búrka v BA :-)). Myslím, že každý priemerne zarábajúci občan či študent si za rok môže našetriť aspoň toľko, aby mohol stráviť týždeň v Chorvátsku. Na to ale treba myslieť po celý rok a nekupovať blbosti.

nizka

Pre Selly66, alzbee ti dobre napisala. Ty si myslis, ze kazdy si moze dovolit ist na dovolenku, do primorskych krajin? Sa spamataj. Ja som tiez pocula, ze ma byt chladno a uprsane a to sa cely rok pritom tesim na leto, ze aspon na dva az tri mesiace budem chodit v kratasoch a minisuknach.