Môj brat

Príspevok v téme: Môj brat
marianka

Veľmi by mi niekto pomohol, ak by mi niekto napísal čo robiť!!!!!!!Ak by som to písala od začiatku, tak pri tom strávim veľa času, takže len stručne. Mám 3 súrodencov, staršieho brata \"35\", mladšieho brata \"28\" a sestru \"20\".Takže všetko sa to začalo ked môj mladší brat začal hrať automaty a mal veľké dlhy, vždy si nejaké tie peniažky pýtal, alebo potiahol od mamky, alebo ocka. Stal sa závislím a narobil veľké dlhy, z ktorých mu mamka pomohla sa vyhrabať. Teraz žije v Anglicku so starším bratom. Môj problém spočíva v tom, že aj ked môj brat toľko čo sa naklamal a navymýšľal mojím rodičom je stále najlepším synom na svete.Je to až neuveriteľné, ako mu môžu moji rodičia po tom všetkom veriť, nikdy nehovorí pravdu....VŽDY SI LEN VYMÝŠĽA.Ja som vydatá, mám super manžela a syna, byt, chatu, stále nové auto... vlastne všetko,čo si môže človek priať...Stále sa snažím aby som toho mala viac a viac, kedže som ambiciozna a pracovitá. Starší brat sa oženil, má syna, potom sa rozviedol ale nadalej má so synom krásny vzťah a vlastne už sa žena k nemu opäť nasťahovala do Anglicka, kedže stále od neho žmýkala peniaze, chcela ich žmýkať priamo z Anglicka....všetko to zahrala, aby to vyzeralo že to robí kôli synovi....ale ona je len veľká hnusná harpia rozviedla sa s ním kôli inému( ktorých bolo podľa mojích informácii dosť, nie jeden)brat jej po rozvode nechal všetko, hoci k nám prišla s jednou tesco taškou\"ale to už som odbočila od témy\" Ide proste o to,že ja sa mám so všetkých najlepšie, nikdy som rodičom neublížila a aj tak som tá najhoršia dcéra na svete....POVIE MI NIEKTO PREČO??????????

zuzka*

Mila marianka!ja som na tom podobne, aj ked nie u boch rodicov len u mamy, ale mam pocitt, ze moja mama nebola nikdy s nicim spokojna nech som urobila cokolvek a snazila sa.brata nechala tak, ako divorast, nech si robi co chce, je odo mna o rok a pol mladsi.Ale co sa tyka mna vzdy som musela byt naj a lezie mi to na nervy.Ja nemam sice vlastnu rodinu, byt auto...mam 21, ale cakam len na to kedy sa vydam a pojdem z domu prec aby som konecne mohla robit veci po svojom.ja si s bratom rozumiem, ale tiez mame niekedy klamal a vzdy mu vsetko uverila.dufam ze nebudem ako ona, ani ako mama ani ako manzelka,je mi luto ze sa sprava tak ako sa sprava.

brunca

no tvoja maminka by bola asi najradsej keby si tie peniaze vrazala do svojho brata-tak mi to pripada.suhlasim s janosikom- ze nakupovanim sa snazis nahradit to co nedostavas od mamy-ale nie je to zly sposob-ked na to mas!myslim ze to nikomu neublizuje prave naopak-je fajn ked chces materialne zabezpecit svoje deti- ale netreba zabudat na lasku.ale ty si urcite dobra mamina.ja som tiez vzdy mala vsetko skor ako som to vyslovila-myslim materialne- mama mi to vzdy kupila-lenze ona mi to skor davala ako nahradu tej lasky-len akosi nechapala ze kaslem na materialne veci a ovela radsej by som prijala tu lasku-co uz.nie je to o tom ze lasku nedokaze prejavit-len mne,sestre ano.
este jedna dobra rada-vykasli sa na to co si o tebe mysli mama-ona to vazne nikdy nepochopi-rob veci pre seba a nie pre druhych-teda okrem svojej vlastnej rodinky. a kasli aj na to co si myslia o tebe a o tom co mas iny ludia-to je len zavist-mozno aj tvoju mamu skrie ze si taka samostatna-a ze sa mate dobre.zdravim ta a drz sa.

marianka

Ahoj cica. Ja s roričmi vychádzam celkom dobre...no musím povedať, že lepšie s otcom ako s mamou.Mojej mame sa vôbec nepáči to aká som my s manželom si ivot veľmi užívame. Chodíme na párty, plesy, večierky, máme mnoho priateľov... Na každom lepšom plese nesmieme chýbať a ja mám samzrejme stále nové ušité šaty. Auto si kupujeme stále iné a nové asi tak 6 x za rok, pretože manžel s tým pracuje.Mojej mame sa to vôbec nepáči a stále od nej počúvam aká som panovačná a rozhadzujem peniaze, kde sa len dá.Ale ja ich predsa nerozhadzujem, ja si len užívam všetko čo mám. Aj v apríli sme kúpili chatu a kompletne sme si ju dali celú prerobiť.No a pre ňu je to všetko zbytočné vyhadzovanie peňazí. Ale ja to robím pre môjho syna, vlastne chcem aby môj syn mal všetko čo bude neskôr potrebovať.Chcela by som aby bola na mňa pyšná a mohla povedať, pozrite sa na na moju dcéru, ako sa sama postavila sama na vlastné nohy a my sme jej nemuseli pomáhať... Možno je to veľa!!!! Ja už ozaj neviem. Veľa krát som sa jej pýtala prečo a ona sa na tú tému nechce so mnou rozprávať, vraj si len namýšľam... No a naposledy keď sme boli spolu, ale aj moja svokra tam bola, tak obvyňovala moju svokru, že to vďaka nej som taká, že to ma vlastne ona pokazila. Pritom mi ani svokra nedala nič, len ona sa zo všetkého čo sme s manželom nadobudli teší niekedy viac ako my, lebo to už berieme ako samozrejmosť.Stále ked príde chce vydieť čo nového som kúpila alebo čo si idem kúpiť, alebo dať ušiť.. Ona tvrdí, že ked sme mladý, tak si máme užívať, kým sa dá...Asi som príliš náročná na svojích roričou, teda hlavne na mamu..

mari

Takato situacia byva väcsinou v kazdej rodine. Aspon ja som sa este s niecim inym nestretla. Asi to bude normalne. Ale ja tie chyby mojich rodicov opakovat nemienim, tak radsej ziadne deti.

damaxy

Mila Marianka,to že niekoho mame velmi radi neznamena,že aj nás má mat niekto velmi rád.Lasku žiadnu si nevydobyjeme ani nevyprosime. Tá, alebo je, alebo nie je.Rodičia vas mali styroch a každý z nich si môze toto mysliet o druhom surodencovi.S niektorými vecami v živote nepohneš.No ty máš svoj život si spokojná maš predsa rodinu,deti,manžela.Ber a čerpaj z tej lasky,ktorú máš a rozdávaj tým,ktorý o tú tvoju stoja.A to že niekto ma niekoho radšej to vezmi ako fakt.Netrap sa nad problemami inych pokial ta nepoziadali o to aby si im s nimi pomohla.A hlavne svoju energiu venuj svojej rodine a sebe a ludom s ktoými si rozumies.

brunca

marinka18 vitaj medzi nami a vitaj v nasom klube. velmi ti drzim palceky aby bol tvoj zivot krasny a bola si stastny aby sa ti podarilo mat tolko deticiek kolko budes chciet,urcite budes vyborna mama.