Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Starosti s chudnutim

Príspevok v téme: Starosti s chudnutim
tucibomba

Ahojte,citim sa strasne.Pred mesiacom som vazila 73 kg,dnes vazim 68kg.Cvicim,zdravo sa stravujem.
Dnes mi mamka povedala,ze sa jej ocko pytal ci som vobec nieco schudla a ona,ze mozno deko.Dnes sa mi smiala,ze naco cvicim a snazim sa jest zdravo ked aj tak nic z toho,ze som taka ista tucna ako predtym.Ona je ako spilka a nevie nic len ma stale urazat.
Uz takto dlaej nevladzem.Ked som mala 73 nadavali mi,ze som obezna,ze mam stehna ako prasa.Ked mam 68 stale som tucne prasa a nikto mi ani nic nepovedal,ze vidno,ze som schudla.
Asi by som musela vazit 55kg a vtedy by mi mamka povedala,schudla si asi 5kg nie?
Nechcem zit,ked som stale zla.Akokolvek sa snazim vzdy je to zle.Doma sa so mnou hadaju len kvoli tomu ake mam silne stehna atd.Uz nevladzem dalej.

tucibomba

Vsetkym Vam dakujem za pochopenie,musela som sa to niekde napisat.Ja uz ale nevladzem,ci chudnem alebo prieram vzdy som tucna svina,obezna,so stehnami ako prasa.Mam pocit,ze uz nic nema vyznam,ze sa to uz nezmeni.Neviem ako dalej,hanbim sa o tom povedat priatelovi,kamoskam,lebo moju mamku maju zafixovanu ako milucku,super zenu,s ktorou mam ja perfektny vztah.Bolo by o tak keby mi nenadavala,nebila ma po stehnacha nekricala pritom na mna aka som.

sade8

ja ta chapem ze nie je to lahke ked ti povieme neber to tak

ale mas nejaku inu moznost, ved mas cely zivot pred sebou - a si sikovna, chces studovat - a povedali ti niekedy rodicia ze si sikovna napr. v suvislosti s tym ucenim ze ti to ide dobre, alebo ze su na teba pysni? predpokladam ze nikdy....

je to smutne a je to velka chyba tvojich rodicov, ani nevedia co maju doma, aku sikovnu dceru.

tucibomba

sade8 : Rozpravala som sa o tom s mamkou
1 000x, ze ma to boli a uraza am tym,ze mi hovori tie veci.Myslis si,ze to pomohlo?Cim dalej tym viac v tom pokracuje a ak zacnem plakat,tak sa len smeje a povie mi,ze nechcem pcout pravdu,ze som obezne prasa.Lahko sa povie,si dospela neber si to tak.Ale nie je to take lahke.

kacika

az mi prislo pri tomto vsetkom smutno. mas to naozaj tazke ale musis v sebe pozbierat este tu zvysnu silu aby si tie urazky a prirovnania dokazala vydrzat. je sice pravda ze s podporov sa chudne a hlavne clovek sa citi ovela lepsie. dolezite je aby si sa nevzdala a isla za tvojim cielom a citila sa lepsie. proti rodicom a obzvlast mamam je niekedy tazko bojovat. moja kamoska skoncila s anorexiou lebo ju mama neustale urazala ze ma zadok ako lodny kufor a paradox je to ze bola fakt chuda. asi malo pochopenia chyba na tomto svete. budem ti drzat palce aby sa mamine slova nedokazali porazit. vela stastia a mozno aj pevne nervy

vera98

nezatvaraj sa do tej izby.mas nejaku dobru kamaratku?ak nie tak s azober sama,chod von.chod sa prejst,pozri po meste alebo kd ebyvas ci nie je nejaka aktivit asportova.chod medzi ludi.si mlada pekna baba,nezufaj.ak budes chciet pomozeme ti,ale musis chciet.

tucibomba

Studujem.
Ja mam pocit,ze sa stale za mna hanbi,nie je an mna hrda a nech urobim cokolvek vzdy je toho malo.Som vyborna studentka,chcem si robit doktorad,snazim sa chudnut.Moje miery su 97-77-102.
No vsetko je zbytocne,vzdy budem len tucna krava,svina,tucibomba.Tieto nadavky som uz na seba pocula 1 000 000krat.Uz nevladzem dalej.

sade8

ty ze si nezasluzis zit????
a to kto povedal????
to preto ze ta rodicia ponizuju????

mozno by som sa skusila o tom porozpravat, alebo im nieco povedat ze ti to vadi ze ti tak hovoria alebo nieco podobne

podla mna si to moc beres k srdcu

mala by si dalej pokracovat v chudnuti - ak to sama chces, bez ohladu co ti rozpravaju tvoji rodicia

len prosim jedz - nepi len dzusy!!!

vera98

vobec sa nedivim ako sa citis,divim sa len ako si to mohla vydržat do teraz.co robis?studujes,pracujes?nikto na svete nema pravo kritizovat takymto sposobom nikoho a uz vobec nie rodici asvoje deti.
viem ,ze povedat ti kasli na nich ,nema ziadny vyznam,pretože ak sa trapiš tak to len tak z hlavy nevymažeš.jedine co ti naozaj mozem poradit je,aby si zdvihl ahlavu hore a tak ako som aj prvy krat napisala,co najskor začala presviedcat samu seba ze ty to sebavedomie mas a budes ho mat este vacsie,ak to nezvladnes sama,tak sa spoj s psychologickou poradnou.neboj sa toho,pomozu ti odbornici a nie je nic lepsieho na svete ako sa super citit.este raz opakujem,tie kila o ktorych pises,nie su dovodom aby si sa citila hrozne,dovod su tvoji rodicia a ich postoj k tebe.

tucibomba

Nenavidim sa,uz nemam silu chudnut dalej.Dnes som sa rozhodla uz len pit dzusy a ciste nesladene mineralky.Nikdy na mna nebude hrda,vzdy budem len tucne prasa.Neviem ci si vobec zasluzim zit na tomto svete,je mi zo seba zle.
Tesila som sa ,ze som sa dostala pod hranicu 70kg,potom na 68kg.Nikomu som nic nehovorila,myslela som si,ze si to vsimnu,ale dnes to co mi povedala,ze vyzeram,ze som schudla 1kg a pribrala 10kg,ma velmi ranilo a este sa mi smiala do tvare a povedal to ironicky.A zase som zostala sama v izbe sos vojimi kilami,placom a zase o nieco menejcenna.