Bledá tvár

Príspevok v téme: Bledá tvár
aťa

Dobrý deň,
Už od mala mám veľmi bledú tvár tak "chorobne bledú" Rodičia ma stále posielali na rôzne testy, ale krv mám veľmi dobrú.Nemám rada make-upy a pod. farby na líčka. V zimnom období vyzerám príšerne. Som veľmi bledá a ešte niekedy sa mi urobia sivé kruhy pod očami. Viete mi niekto poradiť nejaké vytamíny na zvíšenie farbiva čiže červ. krviniek či to už v strave alebo nejak inak. Vopred ĎAKUJEM.

agi 13

ahojte

ja som tiez priserne az mrtvolne bleda krv mam ok. pouzivam make up ale radsej by som bola keby som ho nemusela pouzivat. vsetci moji pribuzny maju zdravu farbu ale ja som ako mrtvola. beriem zelezo ked som unavena obsahuje vitamin B a kys. listovu a nic nepomaha. z beta karotenu som mala flaky. ale ked pride leto opalim sa dohneda. ale v zime mi stale hovoria ze som priserne bleda. neviem co s tym rano sa na seba nedokazem ani pozriet. trpim tym odmala. zdravotne som na tom vporiadku.vie niekto poradit?

wpxh

tpch

Niekto je jednoducho bledy "od prirody". Ak za tym nie je zdravotny problem, nic trvalejsieho razu sa s tym neda robit.

- mira

Artemis, príčina nie je v krvinkách, ale v prekrvení. Slabé prekrvenie znamená, že kapiláry sú upchaté, jedna z najdôležitejčích príčin je usadený tuk, minerály. Ak je tvár akoby priesvitná, je tam i pôsobenie repného cukru, ak je na lícach, problémy sú s pĺúcami. iné miesta na tvári signalizujú stav v iných orgánoch. Vo väčších kníhkupectvách dostaneš kúpiť literatúru.

kv

ja som byvavala strasne bleda ked som vracala furt. ale to fakt ma na ulici ludia zastavili viac krat ci som z hrobu vyliezla...

inak cez leto pri mori sa opalim tak ze mi nikto neveri ze som europanka :D

no a na zimu vyblednem posledne roky teda na strasne bielu. co uz.

Maoam

dolezite: studene tony, nie teple tony, takze studeny blond, studene odtiene tmavsej blond, take tie popolave az pieskove odtiene ukazu uzasne

nedaj si nahovorit nic medove, do zlata, do rysava a podobne, vyznie to hrozne, ver mi

Maoam

Artemis24, ak mas bledohnede vlasy, chod skor do blond, nie do rysava. Zrejme budes svetly letny typ a tam je kazdy cervenkasty odtien vlasov alebo do rysava katastrofou. Velmi pekne ti pojde tmavy blond, alebo si daj urobit pramienky, tak odtien az dva odtiene svetlejsie od tvojej prirodzenej farby. Bude to velmi pekne.