bolí injekcia do ďasna? a naozaj to funguje-že potom vŕtanie človek necíti,lebo ja tam vždy umieram...
Injekcia pred vŕtaním zuba
a inak,sa hovori ze chlapi znesu menej bolesti...tak mozno preto ta vrtanie boli :-P
ovecka-no ja som zazila dvoch zubarov-moja predosla zubarka bola sadistka,vrtala tak silno ze sa az vrtacka zastavovala ako ju tlacila do zuba...:-)
tento zubar vrta len prikladanim vrtacky,takze necitim nic...
a injekciu ti davali uz aj do podnebia?A to vazne si nic necitil?Sa mi nechce verit,lebo mna sam zubar upozornil ze to "trosku" boli,lebo musi prepichnut chrupavkovu kost...
ked mi pichali vzadu dolu-pri 7micke,tak ani ja som tam nic necitila :-)
2 ni-ka podla mna ma kazdy inak citlive zuby... mna to boli vzdy zatial som mal inekciu len raz a to aj tak az potom co mi zubar povedal ze sa na to nemoze pozerat...:)
inak mna vobec nebolela skoro som ani nezaregistroval z emi ju dal a fakt potom nebolo nic citit....
ja mam asi dokonaleho zubkosa,lebo ked mi raz vrtal,tak som necitila nic...ani by ma nenapadlo pytat si injekciu pred vrtanim:-)
a injekcia pred trhanim neboli-ak sa picha do dasna-ak trha zadne zuby...raz mi ale trhal hornu 5ku-injekcia isla do tvrdeho podnebia a to je troska neprijemne a bolestive,citila som ako to chruplo...brrr...
Je rozdiel v doktoroch. Doktor ktorý pichne injekciu a nasledn euz aj vrta je demnet a ta injekcia zabera akurad vtedy ak ej už po zákroku. Tak mi to robili an SK. Teraz v nemecku mam suepr zubara ktory pocka 5 minut a necitim abolsutne nic, len mam otvorene usta. Samozrejme ta vcelicka zaboli ale je to moment. Co bolo premna u ans utrpenim tu je zazrakom.. Este kde som doma poprosila injekciu, co naco? mas maly kaz to nebude boliet.. Este doktorka bola urazena ze som poprosila injekciu, za ktoru som aj platila!!
ja som bola včera na pohotovosti a koniec ten vpich ako bolel hrôza mala som tam hrozný zápal vŕtanie bolelo normálne to akože ok ale toto chvalabohu že už idem k svojej zubárke tam necítim nič za 5 12 sa musí ísť žiaľ k tej štátnej kde sa platí aj tak len oveľa menej je vidieť na akej úrovni je zdravotná starostlivosť a tiež jednanie to si neštátna nedovolí lebo jej platím oveľa viac.....
dhhbhsg, chyba je v zlej aplikácii injekcie, alebo s tým, že nestihla ešte zabrať.
moja pani zubarka mi pichne inkjekciu..a po 2 minutach vrta a nic neboli....asik treba vediet pichnut..a zalezi aj na type injekcie...je skvela bezbolestna:)
Super debata! Pred hodinou som dosla od zubarky, dala som injekciu,nakolko som v 3 m tehu. Ta krava mi pichla injekciu,po minute uz aj vrtala, rozvrtala mi tri zuby,hovorim jej vsetko citim, ako fakt sila,injekcia mi vobec nezabrala alebo kde bola chyba? Teraz lezim v postely,bolia ma zuby, hlava,je mi hrozne zle a ani mi ich nezaplombovala,dala iba vlozky,ze ne h pridem o mesiac...akooo??!!! To mam nervy!
presne len si treba nájsť dobrú zubárku ktorá to vie pichnúť a aby bola injekcia dosť silná z mojej skúsenosti najlepšia zubárka je ktorá má najviac praxe,,,len keď to odtrpne tak to trocha bolí práve hľadám čo na to