Injekcia pred vŕtaním zuba

0vecka

ja som sa vzdy bal inekcie ale posledny krat co mi typek vrtal ma ukecal a fakt som ju vobec necitil a cele to sedenie bolo nejake nudne. :) Obycajne je to peklo a vypadnem odtial hned ako skonci ale tuto to bolo fakt take ze som ho este 15 min buzeroval aby mi to tam este trosku zbrusil atd :)

pandorica

Ja sa zubára bojím ako čert kríža.Injekciu si dávam pichnúť aj keď mi len čistí zubný kameň.Injekcia nebolí a funguje perfektne.Necítila som ani keď mi z očného zuba vyberala nerv.Je síce trošku nepríjemné, keď máš potom stŕpnutú polovicu úst, ale stojí za to.Načo sa trápiť, keď nemusím.

lilyiankaa

injekcia nebolí ... a nič necítiš, ani pri vŕtaní či napr. brúsení zuba .. to miesto ti celé znecitlivie na pár hodín a máš ho akoby ochrnuté

Esti

Já sa s trašne bojím zubára kcelabi som poradit že či bolí inekcia ked vám ju pichajú a či potom cítit ked vrtajú ozvite sa

jando

zdravičko ,zajtra idem po niekolkych rokoch k zubarovy,lebo som strašny strachoprt,čo sa tyka zubara :/ boli ma zub, a už som trošku aj opuchnuty,
mam sa niečoho bat,ked si dma inekciu?
dakujem ,pekny zvyšok dna !

joni_

hm, ja som u zubara nikdy nemala injekciu, aj ked mi ponukal a nikdy to zas tak strasne nebolelo, ani ked mi tahali nerv. Akurat mi este netrhali, to by som si tu injekciu dala. Ono to zrejme zavisi od toho, kto ako znasa bolest, ja som na bolesti zvyknuta a u zubara mi to az take zle nepride. VZdy si spomeniem ako mi rezali dolnu peru kvoli biopsii, aj injekcia bola aj tabletky od bolesti a aj tak som sa isla tyzden zblaznit. To potom u zubara je pohodicka :)

ta3

dailiky, aj v Australii je pohoda pacienta prvorada, bez injekcie sa zubov ani nedotknu a aby ani injekcia nebolela, dasno najprv lokalne znecitliveju, tak by to malo byt vsade, ale zial nie je