O hemoroidoch mam nastudovane uz fakt vsetko,no nieje mi rady ani pomoci!Koncom roka 2008 mi po kolonoskopickom vys.diagnostikovali vnutorne hemoroidy.Velmi som sa divila,nie som ten typicky kandidat na toto ochorenie.Po pouceni a prisnom dodrziavani pokynov som aj tak o pol roka musela podstupit Baronovu ligaturu.Hotove peklo,po 2tyzdnoch od zakroku sa mi vo vnutri konecnika tvori nieco ako mazlavy vytok,strasne zapachajuci,a aj uvolnovanie plynov je az take hnilobne.Aby toho nebolo malo,na vonkajsej casti konecnika sa mi vytvorili 2 trhlinky,napriek tomu,ze nemam zapchu,ja uz to nechapem...Lekar mi povedal,ze konecnik mam krasny,a trhlinky sa vyliecia cipkami a mastami za 10 dni.Figu borovu,stale ich mam rovnake.Moje pocity a stavy su opacne,ako nazor lekara,konecnik mi zvonka opucha,trhlinky svrbia,vnutorna cast konecnika,ako keby sa tahala vonku,je fialova,zdurena.Moj laicky dojem je,ze mi ,,uzly.. prolabovali vonku.Mam teda vonkajsie ci vnutorne hemoroidy...?Mali ste niekto z Vas podobne problemy,viete mi poradit ako ste sa z toho dostali?(okrem Detralexu,vlakniny,pohanky,pitneho rezimu,dubovej kory,probiotik,repika,hygieny,vsetkych kremov,cipkov ,kvapiek,co trh ponuka)Mate niekto skusenost z laserovou liecbou hemoroidov,alebo trhlinky?Dakujem za vsetky rady a nazory.
Hemoroidy a liecba
MARIAA Dakujem za rady,dubovu koru pouziva aj ako caj,v lekarni namdala mast DOLOPROCT ale to krvacanie je silne a nevie pochopit ze to nie je ziadna hanba ist k lekarovi,ze to je choroba ako vsetky ine a lekar je tu na to aby liecil.
mne veľmi pomohol ľanový chlieb, ked zjem denne ale 4 krajce, nemám problém. Stolicu mám odvtedy pravidelnu a nemám bolesti pri nej. Tiež mi zistilil hemeroidy a chlieb mi pomohol viac ako psyllium.
oprava-ziadna SRANDA
HEMOROIDY to nie je len problem z crevom,je to aj oslabenie ciev a zv.bolievat nohy,krizova oblast...a preto by mal skocit k odborn.v akom stave to ma...
JANIELA
...nech si robi-KUPEL ASPON 1X DO TYZDNA Z DUBOVEJ KORY-ODVAR/kupis v lekarni/
...su aj cipky SPOFAX/tiez dostat v lekarni/
a zmenit stravu...
-nic palive,ostre/chilly,cierne korenie,ani popkorn-lebo to drazdi/
-viac vlakniny
a hlavne musi byt trpezlivi,hned za tyzden sa mu to nevylieci-respektive neprelieci...
ale aj tak by bolo lepsie keby zasiel k lekarovi-odb.v akom stave to ma,nie je to z
SRANDA mat HEM.ludia sa tomu smeju,ale je to tiez vazna vec...
este som zabudla...
da sa kupi aj HEMODIN /v lekarni/je to podobne ako DETRALEX/tusim sa to vola-uz som aj zabudla/
mne toto velmi pomohlo,len to nejde z dna na den,je to dlhodoba liecba...
PRAJEM VELA STASTIA
manzel ma riedku stolicu vzdy a hemeroidy ma,problemy sa mu obiavia vzdy,ked mu je zima,ma totiz taku pracu.Zacina to byt uz zufale pretoze je to neprijemne a unvne ale k lekarovi ho neviem dostat.Ak mi vie niekto poradit nieco na rychlu ulavu.DAKUJEM
poradi niekto ako zastavit krvacnie?
Prípravok na hemoroidy Milaniv je doteraz najlepši aký som kedy používala,vlastne už teraz ho nemusím používat lebo som vyliečená!Odporučam ho všetkým,ktorí zufalo hladaju ako sa zbavit tejto pliagy.
Ahojte. Chcel by som sa opytat ci niekto nevie dobru adresu o spravnej strave pre tych kto ma hem. Viem ze mam jest vela ovocia a zeleniny a .... ,ale nic vseobecne. Bol som dnes u lekara a ten mi povedal ,ze mam hem. Tak sa chcem o tom dozvediet viac.
Ahojte, vela z vas riesi dosledok, ale nie pricinu.Podla svojej skusenosti uz viem, ze nas problem vznika nedostatkom tekutin v tele a teda aj nespravnou funkciou obliciek. Vsetkym odporucam www.energy.sk a objednat si RENOL! Ostatne podla navodu, je super ako kazdy vyrobok na 100% bylinnej baze....
je...j, Citaj celu diskusiu. -adresa odstránená-, alebo 0905472599