Sedim pri pocitaci treba mi na malu potrebu dost silno a nechce sa mi ist lebo mam chut to pustit do toho co mam oblecene prave na sebe je to nenormalne si niekto povie ale ja by som chcel vediet ako sa tato choroba vola???
Cital som uz aj o inkontencii a urinii a nic s tymto to nema spolocne je to uplne nieco ine a neviem zatial co?Ze by strasna chut v pocuravani sa do oblecenia???
Poradte ked niekto to pozna a ma s tym skusenost
Strastne velka chut sa pocurat do oblecenia...
rosalia- nepozname ta???:)
Anubis
No tak sa pocuraj tak co hehe
stevo_1 - 100 bodov !! :D takto som sa davno nezasimiala :D aj susulko,pupinka,bryndzicka.... konecne aj tema,v ktorej sa ludia fajne zabavia :D
bryndzicka ja iba v zime ked je kosa,v lete mi to vidno ked nemam dlhy kabat az po zem. :-DDDDDDDDDD
tych parov tu bude zrejme viac....
Pupinka my by sme boli skveli parik ....ja rada serem ako lion do vsetkeho a tiez milujem ked sa z toho pari....och . Ty si skvela pre mna si cislo jedna ty!!!!!!!
aaach susulko 100 bodov !!!
Ja sa najradsej pocuravam v zime,ked mi je na zastavke kosa,mraz stipe a ja si rozlejem prijemne teplucko po nohach,ide to az do ciziem.A fasa efekt je ta para co z toho ide,ako na koncerte na podiu.Niekedy si tak zohrievam aj ruky.
:-DDDDDDDD
janka24- no ale vies.....mozno ma viac problemov:DD
Anubis- to bude uchylka.....
niekto to prevadza pri sexe...niekto aj takto.....