Strastne velka chut sa pocurat do oblecenia...

Príspevok v téme: Strastne velka chut sa pocurat do oblecenia...
Anubis

Sedim pri pocitaci treba mi na malu potrebu dost silno a nechce sa mi ist lebo mam chut to pustit do toho co mam oblecene prave na sebe je to nenormalne si niekto povie ale ja by som chcel vediet ako sa tato choroba vola???
Cital som uz aj o inkontencii a urinii a nic s tymto to nema spolocne je to uplne nieco ine a neviem zatial co?Ze by strasna chut v pocuravani sa do oblecenia???
Poradte ked niekto to pozna a ma s tym skusenost

lano

len to vyskusaj! Je to vzrusujuce, ked citis teply moc na sebe, ako sa oblečenie nim napija ako steka po nohach. ja to praktizujem v kupelni obleceny v suchej vani a pod...

Anubis

Teri78 prepac ale ja som to skusil uz aj do plienky a je to tiez pekny pocit pekne vzrusenie a nemusim ist na zachod...Skus to niekedy neolutujes to

takasitak

to je preto lebo casto zadrziavas moc, napriklad aj z lenivosti alebo ze nemas cas alebo nikdy nestihas. a telo si zvyklo na to, ze moc stale drzis v sebe tak teraz zapolo akokeby obranny mechanizmus. telo ti hovori "nemusis cakat kym dojdes na zachod pust to aj do nohavic je to fajn sa toho zbavit"

a ty mas z toho pocit, ze je to super sa pocurat do nohavic, a v podstate ti to potom moze byt aj prijemne pretoze telu sa ulavi, ze sa zbavilo necistoty, ze si sa konecne vymocil, v penise mas napatie a hned na to sa uvolni co je tiez prijemny pocit, plus to teplo.
mozes mat s toho dojem toho, ze sa ti paci sa pomocovat do nohavic, v podstate je to len potreba vymocit sa zakamuflovana do nejakej uchylky aby sa toho telo zbavilo

teri78

pracujem s postihnutymi ludmi s inkontinenciou a chceli sme raz s kolegynou vyskusat aky je to pocit pocurat sa do plienky,ci je citit ta vlhkost alebo nie ako tvrdi vyrobca,ze plienka ma nejaku savost a moze byt nalozena x hodin.chcela som poznat pocit ludi odkazanych na jednorazove pomocky.ale nedokazala som to,pocurat sa do tej plienky.a ani kolegyna.tak nas pokus dopadol neslavne.

Samanta

Ahoj anubis ja to milujem neviem si to vobec vysvetlit ako to mam velmi rada ked sa mozem pocurat do svojich jeanoch alebo teplakoch alebo aj nohavicky ked mam a sukienku na to je to super akosa to vola daj vediet tu chorobu???
Milujem to ked mam v rozkroku mokro a este ked mi vsetko steka po nohach...