Mala som najlepsi kamaratku, s ktorou sme si rpezili toho velmi vela..flakali sa po europe, zazivali spolu dobre aj zle chvilu, nase priatelstvo sa umocnilo tym, ze mala priatela s ktorym nesuhlasili jej rodicia a bola som jej oporou....Po skonceni skoly, sme sa dohodli na spolocnom biznis plane do ktoreho som sa chcela pustit s nou. Ona mi vsak povedala, ze to nie je dobry napad a , ze nemam na nu tlacit....teraz som sa ale dozvedela, ze tan biznis plan realizuju s inou kamaratkou a ona sa normalne so mnou stretne a tvari sa akoby nic....nema tolko charakteru, aby mi to povedala do oci...Citim sa hrozne,hrozne zradenaaaaa.
aj Vas zradila nalepsia kamaratka? KOmu dnes doverovat?
Ja doverujem iba svojmu psovi. Neverim nikomu. Vela krat som sa sklamala a odvtedy som si povedala, nikomu never ani svojej sestre.
Podla mna sa ti nema zaco ospravedlnovat pokial ti vyslovene nezobrala napad. Mozno ste sa mohli o tom pobavit ale nevidim dovod aby ta tahala do biznisu. Ja osobne by som neisiel podnikat s nikym znamym a duplom ne s rodinou a najlepsim kamaratom.
..A nikoho z vas tu nenapadlo, ze jej mozno ukradla dobry napad - inspiraciu pre podnikanie, v com podnikat? ze to vymyslela kitana a chcela do toho ist s tou kamoskou, ale ta to casom zacala s inou..? tak to je potom dost podle a nie je ospravedlnenim, ci do toho chcela ist s kitanou alebou nie.. mala si vymysliet svoj plan. Mne sa totizto stalo presne to iste.. Uplne krasne ma napadlo, v com by sa dalo luxusne podnikat a vyuzijeme svoje znalosti z VS.. zasvätila som do toho dve na sebe nezavisle kamosky, ktore sa dovtedy nepoznali, kazda z nas studovala nieco ine, co by tam bolo treba, zohnala som znamu, ktora mala dalsiu firmu a mala nam dohadzovat dzob.. len sa proste do toho pustit. nakoniec mi vyfukla jedna z nich ten plan, zacala v tom podnikat s oteckom, ktory nevedel, co s peniazmi.. takze asi tak. najlepsie si nechat vsetko pre seba, uz som poucena.
presne ako pise DOVERRA,najlepsie sa spoliehat na SEBA SAMU...
tiez som sa sklamala v kamaratkach,ale nakoniec to neboli kamaratky,ked sa zachovali tak ako sa zachovali...
JA TOTO UZ NERIESIM,LEBO SA CLOVEK ZBYTOCNE TRAPI...
ale najlepsie na tom je,ze kazdy si mysli,ze neurobil chybu,ale kamaratstvo sa SKONCI...keby to bolo fakt KAMARATSTVO ako ma byt,tak si to vsetko vysvetlime a ide sa dalej...
ja si myslim o svojich byvalych kamaratkach,ze sa mi cpali do zadku len preto,lebo som bola vydata za cloveka,ktory mal velmi vplyvnu matku,jakmile som sa rozviedla,zacali pletky atd.nase kamaratstva skoncili...podla mna boli KAMARATKY VYPOCITAVE...
inak ja som sa nezmenila,nenosila som nos nahoru, ani v dobe ked som sa vydala a mala vplyvnu svokru...bola som stale rovnaka...
A TO JE PRE MNA DOLEZITE...
Tak ked ja uz nie som schopna tak ona sa moze totalne zakopat. A to nehovorim preto, ze mam zlost, lebo zlost ma uz presla. Nie som uz nahnevana ani necitim nenevaist...uvedomila som si priority a neriesim to.
kitana Ja myslim,ze sa ti bala o tom povedat,lebo kritiku od kamarata nesies najtazsie a nechcela ti ublizit.Co by si robila,keby ti povedala,ze ako business partnera si ta naozaj nevie predstavit a potrebuje niekoho schopnejsieho?Nic vidno,ze sa ta to dotklo a kamartky uz asi nebudete,ale bohuzial je to tak,ze ked ide o peniaze clovek prestava poznat nielen kamaratov,ale aj rodinu.
Ja mam priatela (nemyslim frajera, i ked aj toho mam:))...a malo co dokazem povedat vo svojom zivote na 100%, ale pri nasom priatelstve som si naozaj ista, ze vydrzi navzdy. mam 20 rokov a z toho sa uz 17rokov priatelime...neskutocne si to vazim, ze ho mam. naozaj by som dopriala kazdemu, aby spoznal v zivote take ozajstne priatelstvo. Naozaj dakujem neviem ci osudu, nahode alebo comu, ze je mojim priatelom. Pri nom fakt viem, ze aj keby som mu zavolala o tretej v noci s placom, tak ma vypocuje, ze keby som mu povedala, nech pride, tak pride. mozem mu 100% doverovat...som si vedoma toho, ze je to asi naozaj vzacne v dnesnom svete a o to viac si to cenim. chcem tym ale hlavne povedat,ze priatelstvo naozaj existuje:))
Myslim, ze ak do biznisu so mnou nechcela...dalo sa to vyriesit aj inac a vobec sa nemala so mnou na tuto temu bavit...ale nieco sme vymysleli, ja som to prespekulovala a tak ma poslala do teplych krajin..toto sa nerobi...mala mi o tom aspon povedat..a tvari sa este, ze nic zle neurobila....neriesim..ako ste pisali, priatelstvo v dnesnej dobe je asi len ziskovka a mozno ani neexistuje...aj ked asi to je silne slovo. Uvidim necham sa prekvapit..ale som sa z toho vyspala a neriesim to, som vlastne rada, ze sa takto prejavila..lepsie teraz ako neskor. Radsej budem zaspavat cely zivot s cistym svedomi aj na ukor toho, ze nebudem mat biznis ktory by mi vynasal neviem ake peniaze....a mozno nevynasal....
Sama mam so svojimi priatelkou podobne skusenosti a doteraz to nedokazem pochopit. Jedine vysvetlenie je ze ludia su sebecki a nedokazu udrzat nieco take ako priatelstvo. Doverovat niekomu sa neoplati. Je to smutne a doteraz som zatrpknuta ale spoliehat sa na priatelstvo je hlupost pretoze nieco take neexistuje. A porekadlo, ze v nudzy poznas priatela je viac ako pravda. Bohuzial ja som este nikoho kto by ma v nudzi podporil nenasla. Vychodiskom je s ludmi iba travit cas a nie im prilis doverovat.