Mala som najlepsi kamaratku, s ktorou sme si rpezili toho velmi vela..flakali sa po europe, zazivali spolu dobre aj zle chvilu, nase priatelstvo sa umocnilo tym, ze mala priatela s ktorym nesuhlasili jej rodicia a bola som jej oporou....Po skonceni skoly, sme sa dohodli na spolocnom biznis plane do ktoreho som sa chcela pustit s nou. Ona mi vsak povedala, ze to nie je dobry napad a , ze nemam na nu tlacit....teraz som sa ale dozvedela, ze tan biznis plan realizuju s inou kamaratkou a ona sa normalne so mnou stretne a tvari sa akoby nic....nema tolko charakteru, aby mi to povedala do oci...Citim sa hrozne,hrozne zradenaaaaa.
aj Vas zradila nalepsia kamaratka? KOmu dnes doverovat?
ja som sa niekolkokrat sklamala, ci to boli kamaratky alebo blizki ludia..., odvtedy doverujem iba dvom ludom - sebe a mne!! spolieham sa iba na seba, na nikoho sa neviazem a mozem povedat, ze mam lepsi a malo komplikovany zivot.
No tak to mi je luto:(( fakt ti to mohla vsetko vysvetlit...hlavne predtym, nez sa este s tou druhou do toho pustila a nie ta klamat a vodit za nos:(( zrejme to teda nebola ta prava kamaratka, lebo ta by ti take nieco urcite nespravila...mozno sa bala, ze sa rozplace a tak ten hovor chcela cim skor mat z krku a tak ti radsej ani nic nevysvetlovala...
Konecne mi po niekolkych dnoch zodvihla aj telefon....a vsetko co som napisala tak je, ale podla nej to nie je ziadna chyba, nic zle..ona nic zle neurobila....a nema sa mi rpeco ospravedlnovat....hlas sa jej triasol tak, ze az mne sa zacala triast ruka...no vysvetlenie neprislo, lebo ako pisem, nic zle neurobila
mala by si sa s nou porozpravat, kym si urobis zavery a prestanes s nou komunikovat - moze ist len o nedorozumenie a budes sa zbytocne tym trapit
A mas to 100%-ne overene, ze naozaj cini poza tvoj chrbat?...neviem, akym sposobom si sa to dozvedela, ale davaj pozor na hlupych ludi a ich reci...