Nizka hladina trombocytov

yasmina

ahojte vsetci,

dlho som sa neozyvala,ale mam nove vysledky....tromb., mam stale 42tis. a mam nasadeny prednison.....

LEK viac mas v maily :-)
budem rada ak sa na to pozrieš

yasmina

ahoj RNG,

no asi to bude aj nieco s tym travenim ako pises.no momentalne neviem aku su moje hodnoty,mam sa obj. tak potom sa ozvem. Kazdopadne vdaka za nazor

RNG

well, neviem ci som v tejto teme spomenul aj spravne travenie, lebo pri oslabenom traveni telo nedostane dost potrebnych materialov na rozne procesy, vcitane tvorenie krvnych dosticiek alebo pripadne aj obranu tela.
Nuz a to sa riesi doplnkom kyselin, enzymov, vlaknin a probiotik.
Spotrebu materialov v tele casto urcuje namaha a stresy, ked su naroky na materialy vyssie a nedostatky sa markantnejsie prejavia(to ako na to, ze sa znizi pocet trombocytov pri strese)

Velmi mnoho ludi nema optimalne travenie. Vyroba kyselin moze byt poskodena roznymi balterialnymi infekciami, viralnymi infekciami(napr len jednodenna "zaludocna" chripka moze poskodit parietalne bunky(vyroba kyselin) a trva to dlhe mesiace, kym sa to zregeneruje(napravi). A medzitym travenie nechodi poriadne a clovek je oslabeny na celej ciare.

RNG

cyprusskenar, precitaj si to este raz a zistis,co si sem uviedol, ze je to schvalene len na relaxaciu a masaze, tj nie ako diagnosticke a lekarske zariadenie.

Relaxacia, masaze a elektrostimulacia, nic viac.

Tj ziadna diagnoza, zabijanie mikroorganizmov a "skenovanie" tela

cyprusskenar

Pre RNG:
prepac, nechcem temu \"skenar\"rozvijat dalej ale tato informacia Ta mozna bude zaujimat:
USA (FDA code of Federal Regulations) : : The SCENAR device, Biofeedback-controlled electro-stimulator, is regulated by the United States Food and Drug Administration, under 21 CFR 882.5050, Generic Name: Device, Biofeedback, Product Code HCC, Class II exempt from 510(k) pre-market notification according to FDA. Notice (Federal Register), Jan. 21, 1998, p. 84) as a battery-powered, professional use device for relaxation training and muscle reeducation. www.accessdata.fda.gov

EUROPE : The SCENAR device has received a CE-mark in Europe (CE 60906 BSI).

AUSTRALIA : The SCENAR device listed on the Australian Register of Australian Goods (ARTG). The registration listing number is 101783
Odpoved na citat RNG:\"Rozni vyrobcovia a distributori rozsiruju lzive tvrdenie, ze FDA schvalila SKENAR ako diagnosticke a medicke zariadenia.To sa nezaklada na pravde\".....Pozdravujem a vazim si Tvoje rady ale v tomto pripade pravdu nemas...

dionee

Noo ja si ten cas presne nepametam.Ale vyse tyzdna to bolo.A ked som prisla domov a asi za 2 tyzdne som sla pracovat lebo by som o to miesto prisla, ale to bolo len sedkanie nic tazke.Dieta ziadna. A hladina tromb. sa mi upravila hned v podstate. Najskor som chodila na kontrolu castejsie ale potom uz nie. Teraz chodim raz za rok...ale uz som asi 2 roky nebola:D vzdy je vsetko okej

yasmina

Dionne,
ako dlho si bola po operacii v nemocnici...potom si musela mat aj nejaku dietu,alebo ako. Pocuvaj a za ako dlho sa ti upravili vzsledky TRC.???
Musis teraz chodit na nejake pravidelne kontroly?