spoznam, ci ma podvazdal?

Príspevok v téme: spoznam, ci ma podvazdal?
helen05

v stredu sa konecne stretnem s frajerom, neboli sme spolu skoro mesiac. uz sa nanho strasne tesim ... aj na milovanie konecne :) mam ale taky problem. zistila som pri nom, ze som dost ziarliva. aj teraz mu velmi neverim, ze sa za ten cas s niekym nestretaval, alebo inokedy, ked dlhsi cas nie sme spolu. tak a teraz otazka: je mozne, ked sa budeme najblizsie milovat, nejako zistit, ci mal sex? napr. ak bude len jedno cislo, mam dovod ho upodozrievat, ze nieco bolo, ked sa mu viac nechce? alebo naopak, ak za noc dosiahne viac orgazmov, znamena to ze trenoval? :) pomozete mi? viem, ze je to blbe, ze mu takto neverim, budem sa snazit s tym bojovat.zatial aspon vas nazor..

Kristinak

Nerozmyslaj nad tym,kym sa to nestane,alebo kym na to nebudes mat nejaky dovod. Vychadzate spolu dobre a to je hlavne. Mozete sa stretavat denne a ked je taky aj tak ta podvedie. Tes sa nanho a nerozmyslaj nad blbostami!!! (viem,ta pochopit,ale nemozes na taketo veci mysliet:))

cajik

jezis...neda sa to nijako zistit-aspon urcite nie podla tych znakov co si pisala ty. jedine ak zbadas u neho VYRAZNU zmenu v spravani-tak MOZNO je to to. co tak skusit verit svojmu partnerovi ?!

helen05

alzbee: aj moj ma erekciu okamzite, ked sa po nejakom case stretneme. neviem, preco ma pri nom napadaju take myslienky, predtym som taka nebola.
jankapo:radsej asi nebudem skumat hustotu spermii ;)

alzbee

My sme sa s priatelom stretli po mesiaci a pol a uz len ked ma objal, tak mal erekciu:)) myslim, ze to bolo tym, ze bol riadne nadrzany :D :D neviem, ci sa to da povazovat za 100% sposob, ze mi nebol neverny, ale ja mu verim...a problemy riesim az vtedy, ked naozaj su a nie vtedy, ked si ich len ja utvaram v hlave...

jankapo

Helen05....tak podľa toho že akú erekciu bude mať..aké husté budú spermie s adá zistiť ale je to individuálne