spoznam, ci ma podvazdal?

Príspevok v téme: spoznam, ci ma podvazdal?
helen05

v stredu sa konecne stretnem s frajerom, neboli sme spolu skoro mesiac. uz sa nanho strasne tesim ... aj na milovanie konecne :) mam ale taky problem. zistila som pri nom, ze som dost ziarliva. aj teraz mu velmi neverim, ze sa za ten cas s niekym nestretaval, alebo inokedy, ked dlhsi cas nie sme spolu. tak a teraz otazka: je mozne, ked sa budeme najblizsie milovat, nejako zistit, ci mal sex? napr. ak bude len jedno cislo, mam dovod ho upodozrievat, ze nieco bolo, ked sa mu viac nechce? alebo naopak, ak za noc dosiahne viac orgazmov, znamena to ze trenoval? :) pomozete mi? viem, ze je to blbe, ze mu takto neverim, budem sa snazit s tym bojovat.zatial aspon vas nazor..

alzbee

trpitel: dovolim si zareagovat ohladom toho sandriinho vztahu, nakolko aj ja mam temer 3rocny vztah:) ze co akoze odporucas? zbytocne sa dozierat, ze CO AK ma podvadza? vytvarat si v hlave pochmurne myslienky a neustale partnera upodozrievat? ved vztah ma byt zalozeny o dovere. ano, mas pravdu-aj 9rocne vztahy sa mozu dodrbat. A poviem ti, ze ja tiez priatelovi doverujem. Problem budem riesit az vtedy, ked nastane..a nejde o naivitu, ze by som si myslela, ze on by mi to nikdy nespravil (jasne, ked bude chciet, tak spravi), ale ide o to, ze naco sa ma clovek zbytocne zatazovat niecim, co sa v skutocnosti vobec nemusi diat? predpokladam, ze aj sandria to tak berie, ze bude to riesit az vtedy, ked sa naozaj nieco udeje...

trpitel

neda sa to spoznat, ani od ejakulatu ani od nicoho moze vela masturbovat a tympadom aj tak nic nezistis, zi svoj zivot teraz a nj.b sa s tym co by bolo keby bolo..

sandria

ja sa s priatelom stretavam po piatich tyzdnoch a to je doma iba 10dni a verim mu ze so ziadnou nic nemal lebo mame uz trojrocny vztah

omk

cajik: podla mna tym brmbrm myslel, ak sa robil sam, mozne znaky ako predtym pisali (to ze sa mu postavi hned ako uvidi partnerku, hustota ejakulatu a pod.) vobec nie su smerodajne..

KristinaK

Moj priatel ma podvadzal a kazdy den sme sa stretavali. Ziadne vycitky nemal... Len ma uz zacinal zanedbavat a myslom bol stale inde

helen05

viem, mate vsetci pravdu, ale ziarlivost je 'svina' :)) len som chcela vediet, ci mate nejake skusenosti, ze ci sa to da odpozorovat ... skusim to neriesit.