spoznam, ci ma podvazdal?

Príspevok v téme: spoznam, ci ma podvazdal?
helen05

v stredu sa konecne stretnem s frajerom, neboli sme spolu skoro mesiac. uz sa nanho strasne tesim ... aj na milovanie konecne :) mam ale taky problem. zistila som pri nom, ze som dost ziarliva. aj teraz mu velmi neverim, ze sa za ten cas s niekym nestretaval, alebo inokedy, ked dlhsi cas nie sme spolu. tak a teraz otazka: je mozne, ked sa budeme najblizsie milovat, nejako zistit, ci mal sex? napr. ak bude len jedno cislo, mam dovod ho upodozrievat, ze nieco bolo, ked sa mu viac nechce? alebo naopak, ak za noc dosiahne viac orgazmov, znamena to ze trenoval? :) pomozete mi? viem, ze je to blbe, ze mu takto neverim, budem sa snazit s tym bojovat.zatial aspon vas nazor..

alzbee

ewita:( : ale sama pises, ze ste boli spolu len kvoli sexu.. Ja som kedysi mala takyto vztah s byvalym-proste sme spolu spavali, ale boli sme dohodnuti, ze ani jeden z nas nebude mat ineho (ci uz na vztah alebo len na sex) partnera..a keby sa ci uz jemu alebo mne rysoval nejaky iny vztah, tak by sme s tym sekli. Chapem, ze sa citis byt podvedena, ked si v tom zacinala vidiet nieco viac, ale v podstate ta nepodvadzal. On podvadzal svoju priatelku s tebou..a nie teba s jeho priatelkou, kedze vy ste boli dohodnuti len na sexe.

ewita:(

aleboco:nie som vobec ziadna k***a, ani nymfa, a je mi sumafuk, co si o mne myslis. zvlastne, ked sa chalan j**e na kazom kroku s kazdou suknou, tak je kanec, ale ked povie baba, ze je s chalanom len kvoli sexu,chemii, co tam funguje, tak je hned zakonite k**va. podotykam, ze s jednym chalanom a nepodvadza pri tom ani priatela, ani manzela..

ewita:(

alzbee: nemusim sa skusat vzit do koze jeho priatelky, ja som to dnes zazila na vlasnej kozi, ja som mala pocit ze ma podviedol. vraj maju medzi sebou nejake problemy..to moze, ale aj nemusi byt pravda..neriesim to. mne vadi ten pocit ponizenia a na druhej strane fyzickej potreby aj napriek vsetkemu byt znovu s nim.mozno si povies, ze som sebecka svina, ale v tomto momente mi na jeho priatelke absolutne nezalezi...

aleboco

alzbee... nalejme si cisteho vina je to iba jeho kurvicka hracka vlepsom nymfa najlepsie je nechat toho chalana tak a najist si dalsiu hracku ktora ju bude uspokojovat...

alzbee

V prvom rade si uvedom, ze ked dokazal podvadzat svoju priatelku, tak by dokazal podvadzat aj teba, keby ste spolu zacali chodit. A po druhe si uvedom, ze ci naozaj chces byt aj nadalej v tej pozicii (nazvime to) milenky...vyskusaj sa vzit do kože jeho priatelky, ze ako by si sa ty zachovala, keby si zistila, ze ta priatel podvadza...zrejme by si tu babu nenavidela. Takze ja byt na tvojom mieste, tak sa drzim stareho znameho-nikdy nerob inym to, co nechces, aby oni robili tebe...

ewita:((

ja som dnes zistila, ze chalan, s ktorym sa stretavam, ma priatelku :((( teraz neviem, ako sa mam zachovat...boli sme spolu vlastne asi len kvoli sexu, ale aj tak, teraz ked to viem, citim sa tak cudne. v prvom momente som nanho strasne nakricala, ze ho uz nechcem vidiet,..., teraz, ked ta zurivost uz ustupila, si ale uvedomujem, ze sme si v podstate ani nikdy nic neslubovali. som divna, ked by som chcela v tom celom pokracovat? mam strasne protichodne pocity a neviem, ako ich riesit...