V auguste musím íst do Cilistova,lebo mám skoliózu.Este som tu nebola a neviem,aky program budem mat.Aky je personál?Aké sú izby?Cakám na vase skúsenosti.
Liecebny centrum Cilistov
MAM VAZNE STRACH TAM IST JA MAM NASTUPIT 6.7 A NEVIEM AKO TO TAM CHODI ZE SU TAM DETI S DOSPELAKMY
Ahojte!
Mám skoliozu,preto mi ortoped odporucal pobyt v Cilistove.Nastúpim 28.júna do Cilistova.Neviem,ako prebieha cel pobyt,aky je denny rezim.Aké skúsenosti máte z Cilistova?
Najprv odborny lekára musís opytat,ci mozes íst,alebo nie.Alebo uz odborny lekár ta pozvala?Ked ano,tak musís konzultovat s pánom primárom telefonicky.Potom pre teba dá pán primár termín,a mozes íst v tom termíne do Clistova na konzultácie,ale zobraj so sebou novy rtg a diagnózu.Tam dostanes návrh na liecenie,co vyplní tvoj lekár.Licenie trvá 3 tyzdne.Viac sa dozviem vtedy,ked dostanem pozvánku.Ja idem do Cilistova 18.augusta.
ja som pocula, ze deti a dospeli su v tom istom pavilone. ale to neviem ci je pravda. ja som premyslala bud o Cilistove (uz len preto ze to tam poznam a Kovacovu nepoznam) alebo o Tatranskej polianke (mam astmu). ak tu este budes pisat, tak daj vediet, ze ako tam je teraz a tak.
Ahoj!
Poslala ma ortopéd najprv do Kovácovej,ale je to vemlmi daleko.Mám 18 rokov,ale este idem na detské oddelenie,lebo sú tam do 19 rokov.Najprv musís íst s návrhom od ortopéda do Cilistova,a potom primár Stuller rozhodne,ci mozes íst,alebo nie.Ale pre mna primár povedal ze mozem íst, dal mi papier,co musí vyplnit pediaterka.Ale ten papier je len formalita,napíse diagnózu a zdravotny stav,to musíme poslat s postou do Cilistova.
pocuj, kolko mas rokov? lebo som planovala ist zas na liecenie. mam uz 21 rokov a ak sa to vybavuje inak nez ked som bola dieta. ako si si to ty vybavovala? cim si prechadzala (ak boli aj nejake vysetrenia a take veci, ktorych vysledky si musela dolozit)?
aj skoliozou. ale mam neurologicku chorobu (myopatiu), co su oslabene svaly a mne to liecenie malo pomoct ich trocha posilnit. ale tiez aj tu skoliozu, takze som v ramci liecenia mala masaze, virivky, cvicenia na chrbticu a tak...