V auguste musím íst do Cilistova,lebo mám skoliózu.Este som tu nebola a neviem,aky program budem mat.Aky je personál?Aké sú izby?Cakám na vase skúsenosti.
Liecebny centrum Cilistov
ja som tam bola, ked som mala asi 10 rokov (pred 11 rokmi). ja viem, ze je to trosku davno, ale pozerala som si najnovsie fotky na internete z liecebne a je to tam tak, ako si to pamatam ja. len vonkajsia priroda sa trocha zmenila (bazen ako som videla a tak...).
ako v kazdom liecebnom dome, tak aj tam mas jasne stanoveny program. my sme ak sa dobre pamatam zacinali s rozcvickou pred ranajkami, potom boli ranajky+si dostala desiatu (nejake ovocie a tak...), potom si sla na procedury, ktore si mala urcene (na takom zapisnicku ako je napr. ockovaci preukaz). niektore si stihla doobeda, potom bol obed, dalsie cvicenie a procedury poobede, potom si mala poobednajsi odpocinok a vecer bol lubovolny program (napr. TV, mohla si byt na izbe a proste robit co chces vramci moznosti). inak to tam bolo ako v nemocnici - mali sme vizity, izby ako nemocnicne (boli myslim 2-lozkove, potom mali v ramci oddelenia aj izby matky s detmi, dalej ja som bola na 4-lozkovej ak sa nemylim a tak). no a na zaciatku boli vysetrenia (ako napr. krv, moc, ak si prisla s neurologickou chorobou, tak neurologicke a tak... ako vsade).