dneska som bola u zubárky,vyčistila mi vedľa zubu zapálené dasná.Po ošetrení mi bolesť ustupila,no hovorila že možno bude treba vytrhnuť zub,ked sa to nedá do poriadku.Strašne mi dasná krvácaju.Dala som si ibalgin 400,no po šiestych hodinách bolesť sa vrátila.Lekárka hovorila že dalšiu tabletku si môžem dať po 8-mich hodinách.Horko ťažko som vydržala.Teraz je trošku lepšie ale ked si ľahnem znova to boli.Kto mi poradí nejaku vodičku s tým opláchnuť.Aby tá voda aj zabrala.Skusila som šalviu,aj Corsodine.Pomôžte.Nerada by som išla zajtra na photovosť.
----------------
Parodontóza www.zdravie.sk
Krvácajuce boľavé dasná
takže mala by si použivat kacakut activ , je to bez predpisu a stoji to okolo 6 eur
Nie som lekár, ale možno pomôže vitamín C a rutín. Ak máš v poriadku obličky, metabolizmus železa a medi, a netrpíš ťažkým deficitom G6PD, tak môžeš skúsiť aj väčšie dávky céčka. Napríklad si daj askorutín a k tomu aspoň 1000mg vitamínu C 4x denne. Sama uvidíš, či pomáha, a či netreba viac. Účinnejšia by bola injekcia aspoň 4000mg, ale k tomu sa asi nedostaneš...
Vyber si prípravok bez chemických konzervantov a farbív. Veľa pi.
vyplachuj si cajom z REPIKA LEKARSKEHO USTA...
A JE DOBRE AJ koenzym Q10 brat ked ti krvacaju dasna...