Krvácajuce boľavé dasná

Príspevok v téme: Krvácajuce boľavé dasná
uľava

dneska som bola u zubárky,vyčistila mi vedľa zubu zapálené dasná.Po ošetrení mi bolesť ustupila,no hovorila že možno bude treba vytrhnuť zub,ked sa to nedá do poriadku.Strašne mi dasná krvácaju.Dala som si ibalgin 400,no po šiestych hodinách bolesť sa vrátila.Lekárka hovorila že dalšiu tabletku si môžem dať po 8-mich hodinách.Horko ťažko som vydržala.Teraz je trošku lepšie ale ked si ľahnem znova to boli.Kto mi poradí nejaku vodičku s tým opláchnuť.Aby tá voda aj zabrala.Skusila som šalviu,aj Corsodine.Pomôžte.Nerada by som išla zajtra na photovosť.
----------------
Parodontóza www.zdravie.sk

uľava

No bola som na kontrole.Vraj mám tam hlboké tie rany,bude to trvať pokiaľ sa zahoja.Odstránila mi stehy.Aby som si na to dávala šaľviu,repík.Potom si to doktorka rozmyslela,radšej repík.Viacej ma boli tá rana ako včera,ja neviem prečo ani v tom nemám šťastie.Dneska som už niečo zjedla.Večer sme boli za našim detskym lekárom,dcérka dostala zápal mandlí.Ako som sa chystala na sobotu,že vystupia.Ked sa mi tie rany zahoja mala by som pokračovať u zubárky,no neviem ešte by mi mala trhať,aspon 1 zub,potom nejak dasná dať do poriadku.Teraz sa už bojím od trhania že zase pochodím zle.Dakujem za príspevky všetkym.

RNG

Inac z vyskumu ucinna davka CoQ10 na upevnenie zubov je 200 az 400 mg pouzivane dlhodobo. Krvacajuce dasna su hlavne zo zapalov sposobenych bakteriami na zuboch, hlavne na krckoch. Tie mozno vyplachnur(roztok xylitolu alebo xylitolova zuvacka) alebo vytlct koloidnou striebornou vodou, roztokom citricidalu alebo inych antimikrobialnych, dokonca aj vyplachmi zriedeneho peroxidu vodika, niekolkokrat denne.

[zruseny12]

ULAVA
pozerala som ZDRAVIE Z BOZEJ LEKARNE,nieco koli sebe a narazila som tam,ze na KRVACAJUCE DASNA je dobra PRASLICKA ROLNA.../len som necitala cele/
daj si do googla ZDRAVIE Z BOZEJ LEKARNE a tam si to nejdes,pod zoznamom chorob...

uľava

No ten First spray skusim,pastu už málo mám.Dakujem.Mne sa zdá,že te Citricidal tiež som čítala v lekárni,no v Cechách.Skoda že ma to nenapadlo skôr,svokra tu mala príbuzných odtiaľ mohli mi to priniesť.Však nabuduce.

Ivka 1

Uľava písala si,že máš doma First a zubnú pastu aloe s propolisom. Firstom si vystriekavaj ustnu dutinu ,a priamo na ranu po vytrhnutom zube si natieraj zubny gel. Ked mi trhali zub, robila som to tak a celkom mi to rychlo zabralo.

Mimi323

A RNG ti chcel zle, keď ti radil Citricidal? Tvoja magistra ani nevie, čo to je.
Moja švagrina tiež pracuje v lekárni a napriek tou za ňou nechodim. Ja len vravím, že sú oveľa učinnejšie a lacnejšie veci ako z lekárne. A navyše tie veci z lekárne obsahuju mnoho škodlivých veci a preto im neverim.

uľava

Mimi ja si myslim,že magistra mi nechcela s tým zle,poznáme sa dosť dlho.Ona mi len doporučila ,nech to skusim.Vždy mi zvykla všetko vybaviť čo som potrebovala.
No momentálne si oddychujem,musím.Pondelok mi trhali jeden zub,6.Nekrvácala rana dlho,dalo sa to prežiť.Včera som išla naspäť že aj 5. mi robí cirkus,pod tým mávam často zapálené.Dohodli sme sa že trhať.Aj sa to stalo.Asi po dvoch hodinách začala rana krvácať,neprestala,tak som musela naspät do mesta na pohototovosť.Zašili mi ranu,dostala som liek Pamba,antibiotikum Rovamycine.No samozrejme jesť neviem,Od všelijakých liekov cítim sa malátna,slabá,mám závraty,je mi na nič.Zajtra mám isť na kontrolu.Musím sa nejak pozbierať,v sobotu bude taká oslava u nás na dedine.Dcérky mi tam vystupuju,bude treba ich tam odprevadiť.Mám na to dva dni.Bolesti sa dá vydržať,no neviem zdá sa mi že ani po pôrodoch som nebola taká vyčerpaná.Je to lepšie ako ked ma to trápilo ked som tam mala zuby,no som strašne unavená nepoznám sama seba.

Mimi323

uľava, takže ťa presvedčili v lekárni na blud. Potom sa nečuduj, že ti to neučinkuje.
Inak, ja už z lekárne nekupujem nič, odkedy som v Bioselene našla mastenec, to bol fakt vrchol.

Peto T

Mohla by pomôcť injekcia vitamínu C okolo 4000mg, alebo aspoň toľko užívať ústne denne (ak sú v poriadku obličky, metabolizmus železa a medi, a hladina G6PD). Rozdeliť na 3x počas dňa a viac piť.