Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akú VŠ budete od septembra navštevovať?

vevericka

no ja kedze som na cistej bio mala som molekularku(ty si ju tusim mozes dat ako nepovinny alebo povinne volitelny) tak ta a biotechnologie(co je vlastne to iste len je to o GMO, liecivach a dusevnom vlastnictve), genetika a evolucka..:) (vlastne vsetko sa to toci okolo molekularky)

lovelylily

problem je v tom ze ma to absolutne nebude bavit :D ale kto vie , uvidime ked to zacne, a prinajhorsom sa budem hlasit buduci rok niekam inam...
teba bavi co konkretne z tej bio vlastne?

lovelylily

okej :) ... boze moj, ale vobec sa mi tam nechce chodit do skoly...uz ked som tam bola odniest maturitne vysvecko mi to bolo take nesympaticke a cakala som hodinu kym som sa vobec dostala na radu na tom studijnom oddeleni - kazdy sa tam predbiehal hocijak a kazdemu to bolo jedno, asi sa mam na co "tesit" :D

vevericka

moment..ak si alergik mozes sa tomu vyhnut..daju ti robit nieco ine..z botaniky ludia robili v herbare na katedre a zo zoologie bud umyvali skrinky, kde boli vystavene zvierata vypreparovane, alebo opravovali papierove znacky v zbierke, len treba povedat a tusim aj potvrdenie od lekara

lovelylily

no tak ja stanovat urcite nebudem moct, ani nechcem...mam totiz v istych smeroch mierne zdravotne obmedzenia (to nechcem rozoberat) a okrem toho som silny alergik, to ako mam chodit do lesa pocas sezony hej ? :D do prdele ja mam smolu...ze som silny alergik som sa dozvedela az v aprili...no co teraz s tym urobim teda vazne netusim...
ale potesila si ma v tom ze to bude len tuto v okoli

vevericka

no ja len tak, lebo to posielaju hocijak:)
no bude to v lete, a hej v okoli Ba..teda botanicke boli v lesoparku, na devine..kazdykrat niekde inde..
tie z bezchordatov byvaju v jurskom sure.to smerom na ivanku pri dunaji..je tam biologicka stanica a vraj, aby ludia nemuseli cestovat tak stanovali

lovelylily

sak jasne poslali :) ja viem ake fotky si mam kde zobrat, len na ten isic som sa chcela popytat lebo to tam nikde nenapisali, nazvali to nejakym inym terminom nejakou poukazkou na neviem co :D ... pocuj a tie 2 tyzdnove terenne prace...to len niekde tu v okoli dufam, nie?