Prosim viete poradit ako postupovat pri vysväteni bytu? Nedavno sme sa prestahovali a mam v tom byte divny pocit, neviem si pomoct. Spravi mi to hociktory knaz z kostola, ako ceremonia prebieha a co stoji?
Vysvätenie bytu, domu
ja by som mal divny pocit kebyze mi tam nabehne niekto so suknou zacne recitovat a frkat vodu na okolo...
Svätenie samo o sebe význam nemá. Najprv uverte vo svojom srdci, že Boh a jeho moc vás zachránia od každého strachu. Potom si dom, byt, miestnosť, či osoby môžete pokropiť svätenou vodou, ktorá nám sprostredkuje pomáhajúcu milosť, ale najprv verte vo svojich srdciach ;)
sisulinka, a na co je to vobec dobre?
dobry den chcem sa spytat,svätenou vodou som si posvätila byt v ktorom byvametak ako sa vravi ze do stredu izby urobit kriz,je to nejaky problem ak vtedy maly spal,pretoze inak by to chcel robit aj on a to by sme neurobili nic
dobry den chcem sa spytat,svätenou vodou som si posvätila byt v ktorom byvametak ako sa vravi ze do stredu izby urobit kriz,je to nejaky problem ak vtedy maly spal,pretoze inak by to chcel robit aj on a to by sme neurobili nic
Každá myšlienka zanecháva vo svojom okolí nezmazateľný otlačok a čím je myšlienka intenzívnejšia, tým i jej vplyv bude silnejší.
Teraz si už len stačí predstaviť, aký chaos v dome asi zanechala dotyčná psychicky narušená žena, aké energetické vibrácie tam po nej museli ostať. Nečudo že to vie s inými ľuďmi zamávať.
Prostredie je nutné neutralizovať a prípadné myšlienkové formy, elementály alebo iný sajrajt, čo tam teraz plaší odstrániť. Vhodní sú pri tomto tzv. nazerači, jasnozriví a citliví ľudia. Ja osobne som ich zatiaľ nepotreboval, no kto takúto pomoc naozaj potrebuje, dostane sa mu jej (v duchu hesla "kto hľadá, nájde").
Mám nejake otazky na ktore si neviem rady,tak sem skusim napisat možno mi niekto poradi.
Moja krsna sa pred pár rokmi nastahovalas mužom aj s detmi do jedneho bytu po psychicky chorej žene.Odkedy tam byvaju vyskitli sa u nich tiež problemy zo psychikou a obydvaja manželia sa ocitli na liečeni...Myslite že to može mat súvis že bývaju po psychicky chorej žene??..myslim že by to mohlo mat príčinu aj v tom že ešte maju v byte po nej aj nejake veci ako ako vešiak na chodbe..a nejake drobnosti?...neviem či by bolo dobre ak by sa ten byt dal vysvetit knazom,alebo by to mohol urobit aj niekto s rodiny??..prosim napíšte mi váš názor..Dakujem
MariaNNa
preco by to bolo trapne? poznam ludi, ktorim to pomohlo. neviem co to stoji, ale vraj staci ak mas doma svatenu vodu a pokropis miestnosti aj sama. babka to robila..
no tak to je dost trapne nechat si vysvatit dom knazom ...
a este mu zato aj zaplatim aby si mohol kupit nove auto boze sa zobucte !!
Nevynechať ani jednu miestnosť bytu či domu, tj. aj wc, kúpeľňu, chodbičku....všetky miestnosti.