Prosim viete poradit ako postupovat pri vysväteni bytu? Nedavno sme sa prestahovali a mam v tom byte divny pocit, neviem si pomoct. Spravi mi to hociktory knaz z kostola, ako ceremonia prebieha a co stoji?
Vysvätenie bytu, domu
Domy sa svätili aj za našich starých materí, trošku si poštuduj niečo o tom skôr než sa začneš robiť múdrym. Takže potom aj tvoja babka s dedkom zrejme patria na psychiatriu.
byty sa svatia po Vianociach,6.1 na troch kralov
jj patrite.... ked to povedala AJ GINA tak to teda musi byt pravda bez debaty .... btw to verite aj na vesmirnych ludi??? a co pekneho vam minuly rok priniesol dedo mraz???
for Ovecka len preto že na takéto veci neveríš nemusíš urážať. Dobré k nám zle od nás odporúča ja známa veštica Gina, asi všetci patríme na psychiatriu. Mne to pomohlo a stále pomáha.
Zomrel tam niekto ale nie nasilnou smrtou, mozno preto ze o tom viem tak mam tento blby pocit. Ostatni z rodiny to beru v pohode, len ja som citlivejsia. Dakujem za rady.
ja by som odporucal navvstivit psychiatriu najme slecne dobre k nam zle od nas :)
len radčej zájdi za nejakým kňazom, posvätiť by ti to mal zadarmo...
sandrinkaa nemusíš ho vysvetiť, musíš urobiť toto, všetko čo sa dá poumývať čistou vodou- nábytok, podlahy, sklá, zrkadlá, okná, vyprať všetku bielizeň, záclony a potom si kúp v lekárni alebo v nejakom obchode sušenú šalviu, tú si potom nasyp do misky a zapáľ tak aby dymila- najlepšie je do takej väčšej aromalampy, pootváraj všetky okná a dvere a vydým s touto šalviou každú miestnosť a pri tom hovor- Dobré ku nám a zlé od nás. Stále to opakuj. Dodrž však postup- poriadiť, pootvárať okná, vydydmiť, a hovoriť dookola tú vetu. Pokiaľ ti to nebude stačiť, potom ešte požiadaj farára aby ti vysvetil sväatenou vodou dom. No sväatiť môže až keď tú negatívnu energiu dostaneš z domu preč a tú dostaneš preč tým postupom ako som napísala. Treba si zistiť či v tom dome nezomrel niekto násilnou smrťou alebo nespáchal samovraždu. Môže tam prebývať jeho duch a preto máš nepríjemný pocit. Všetko pominie mojou radou.
Myslim, ze staci zajst na najblizsi farsky urad a poziadat, neviem, ci niekde maju stanovene, kolko sa plati, je to skor dobrovolny prispevok...