Silný vietor nad morom. Vlny bláznivo pochodujú a otáčajú sa v smere vetra. Ešte niekoľko metrov pod hladinou je voda nepriezračná, poznačená nárazmi. Blížiš sa ku dnu...
Povedz, kto si?
Fuj, snicle vidiet fakt uz nechcem, maso je strasne svinstvo. Si predstav, ze keby na svete kazdy jeden jedol maso, tak to prinasa to, ze polovica zemskeho povrchu by bolo pokryta vykalmi/exkrementami so zvierat, pretoze tie umelo prikrmuju a maju velky prijem, takze je logicke ze to aj vychadza z nich v takejto podobe. preto maso nejem a radsej si dam kofolu :)))
mohli sme wiener schnitzel vysmazit:-)
Bola som si oholit nohy a umyt hlavu, uz som sa na seba nemohla pozerat, som mohla ist pomaly olej Raciol vyrabat, alebo Palmarin v tuhom stave :D
vidim vidim,citam citam Shauli:-))
pocuj a nestanes sa teraz namyslenou? budes sa s nami este bavit??
agi, aj mne vyvesti, ja chcem vediet kedy budem mat frajeraaaa
zuvu užas žiju oprava ale to som ja aby som cosi zle nenapisala
haha ty boze to bude dlho tu budes vies také co skuhru nadavaju tvrdohlave atd tie zuvu dlho haha a dobry idu hned prec haha
sem do vasej temy nedokoncene drgaju mi tu a už sa to odosiela
agaven: ahoooj :) mohla by si mi vyvestit kedy umriem?
caute shaula co tam vystrajas haha milucka vyskerit a pisat katy cau este si tu kedy to ides na vylet no a kukla som sem zase aj ja
nazdar happi :) prave som sa stala slavnou :D este si dam orazit podpis karty a razitko s mojim menom :D